- 5,011
- 2,958
- 113
BURUNLA KAYBETTIK 3. KOSUDADostum son ayak subutayı tutuyorum ben tabelada dallıcalı
BURUNLA KAYBETTIK 3. KOSUDADostum son ayak subutayı tutuyorum ben tabelada dallıcalı
Kısmet olmadımı olmuyor ben burda 3,6 yazdım tabela H son ayak 3,4,6BURUNLA KAYBETTIK 3. KOSUDA
SİRİNYERE YAPACAZ 5-6 TL LIK KUPON BAKALIM BAYIYEDENKısmet olmadımı olmuyor ben burda 3,6 yazdım tabela H son ayak 3,4,6
Kupon çok sağlanmış be 2 orta halli eşek gelse yetermiş şans işte olmayınca olmuyor.bol sans
Iyice kardeşim biz mantıklı oynuyoruz bu kupon mantık işi degilki adam 15 ganyani olan abi tek yazıyor sen yazabilcenmi ben yazamıyorum.gecen bnde 4lu ganyan oynadım bi 30 ganyan 3 tanede 2. At geldi 1200 aldım 2. At gelen yerlerde en az 6 at diğer 2 ayak h idi 1 eşek gelse en kötü 10.000 alırdım ama olmadi.marmarabeyi diye bi at var n.avci biniyordu ordan aldım parayi
BOYLE BIR SEY YAPMAK LAZIM 776 MILYAR 18 TL YE ALDI ADAM 25 KASIMDA
Kısmet olmadımı olmuyor ben burda 3,6 yazdım tabela H son ayak 3,4,6
tek atmayız ama coklu olan yerden gelırse ancaIyice kardeşim biz mantıklı oynuyoruz bu kupon mantık işi degilki adam 15 ganyani olan abi tek yazıyor sen yazabilcenmi ben yazamıyorum.gecen bnde 4lu ganyan oynadım bi 30 ganyan 3 tanede 2. At geldi 1200 aldım 2. At gelen yerlerde en az 6 at diğer 2 ayak h idi 1 eşek gelse en kötü 10.000 alırdım ama olmadi.marmarabeyi diye bi at var n.avci biniyordu ordan aldım parayi
tekler gelırse sansı var bakalım
Top Kazanç: 2.911.941.00 TL.8 Ekim 1999 Yer Bakırköy/İst.
3 tl.kupon bedeli At Yarisi.
2 misli tutan kupon ( eküriden)Ekli dosyayı görüntüle 46052
O zamanin parasiyla.Şimdiki;Top Kazanç: 2.911.941.00 TL.
Ekli dosyayı görüntüle 46053
Aceleden yaptiğigim altili 2 noktada yanliş yazdifim için.1.ci 3 eküri olan ayakta ikisini yazmak,ki iki misli aldim bundan.Digeri ise 5.ci ayakta 10 numara ati tek yazayim derken son ayagi 10 tek yazmisim.o da 2.0 puanli ran eşsek.O zamanin parasiyla.Şimdiki;
2911 TL..
gelecegı varsa gelıoAceleden yaptiğigim altili 2 noktada yanliş yazdifim için.1.ci 3 eküri olan ayakta ikisini yazmak,ki iki misli aldim bundan.Digeri ise 5.ci ayakta 10 numara ati tek yazayim derken son ayagi 10 tek yazmisim.o da 2.0 puanli ran eşsek.
subutay gelemedı ama tabelaya gırdı 26 ganyanlık at ıyı tahmınDostum son ayak subutayı tutuyorum ben tabelada dallıcalı
Akşam 3cü ayakta 4 numarasız oyun oynanmazsubutay gelemedı ama tabelaya gırdı 26 ganyanlık at ıyı tahmın
ılk ayaktan yattık 2. favorı geldı