- 1,715
- 537
- 113
Gardasim girdik bi gun boyunca cette belirledigin 3 kelimeyi soylucem kabulevet girdik mi iddaya girdiysek 1 gün boyunca 3 kelimeyi aşmadan cevaplar son 1 saat maça
Gardasim girdik bi gun boyunca cette belirledigin 3 kelimeyi soylucem kabulevet girdik mi iddaya girdiysek 1 gün boyunca 3 kelimeyi aşmadan cevaplar son 1 saat maça
tamam ben de aynısı eğer ben kaybedersem sen bana 3 kelime verecen chatte 1 gün boyunca o 3 kelimeyi konuşacam ama sen kaybedersen ben sana 3 kelime bulacam onlarla konuşacaksın bu iddaayı ihlal eden de kendim de dahil olmak üzere bi daha selam vermeyelim sözümüzde duracazGardasim girdik bi gun boyunca cette belirledigin 3 kelimeyi soylucem kabul
Gardasimmm bak vallahi 400 bascam 200 alta 200 kg yoka o kadar guveniyombol şans dilemicem çünkü kaybetmek istemiyorum
sakın basmaGardasimmm bak vallahi 400 bascam 200 alta 200 kg yoka o kadar guveniyom
Gardasim dun herkes barca macina 2.5 3.5 derken ben 1.5 alt girdimben hatta iy. 1,5 üst bile olur ilk yarıdan 3 golü bile bulabilirler sürprizde günün en tempolu maçı olur kanısındayım
Şöyle öz güvenli şeyler yazdı mı beni bir gülme alıyorBu kuponu oynayın iddada 4.05 bürolarda 5.84 oran kaçırmayın derim bu kıyağımıda unutmayın Ekli dosyayı görüntüle 26370
Bi gülüşün var reis slimani görse gol atarŞöyle öz güvenli şeyler yazdı mı beni bir gülme alıyor
Kimse bu iyiliğini unutmayacak Allah razı olsunBu kuponu oynayın iddada 4.05 bürolarda 5.84 oran kaçırmayın derim bu kıyağımıda unutmayın Ekli dosyayı görüntüle 26370
Bi kale önünde iki mal gol atamıyosa bilin ki ordan iki dakika önce Bi ingiliz geçmiştir..Kimse bu iyiliğini unutmayacak Allah razı olsun