- 897
- 753
- 93
Kardeş çekerken arıyorlarBonusu nasıl alıyoruz üye oldum telefon doğrulama falan diyordu nasıl yapıyoruz
Kardeş çekerken arıyorlarBonusu nasıl alıyoruz üye oldum telefon doğrulama falan diyordu nasıl yapıyoruz
Çok sıra varBenim 15 dakika oldu hala eklenmedi
Burdan almışım iyimişti bonus. Sağol reis500₺ nakit bonus veriyorlar oran şartı, oyun kısıtlaması yok canlı destekten talep edeceksiniz. (Çekim yapıldı)
2000 yap 250₺ çek
3000 yap 300₺ çek
5000 yap 500₺ çek
Çekim talebi sonrası Teyit araması var, site hakkında bilgi veriyorlar ortalama 5-10 dk sonra çekim geliyor sitenin adresi baslıkta mevcut
Gtünüzden birşey uydurmayın bilader TEK ŞART ÇEKİM VERİNCE TEYİT ARAMASI2 aşamalı falan diyor Allah askina bu nedir ya
İnternet kopmasında oluyor Ben çekim verdim bir sürü tanıdıgım oynuyor Asla yedirmemCanlı destek 90 daydı 23 e kadar bekledim sonra 140 a çıktı harika bir site anlaşılan
Canlı desteğe bağlanacaksın anlamıyor musunuzArkadaşlar biri bonusu nasıl alıcağımızı anlatabilirmi
İnşallah wonod takı gibi çıkmaz inşallah 😅İnternet kopmasında oluyor Ben çekim verdim bir sürü tanıdıgım oynuyor Asla yedirmem
Site yıllardır hizmet veriyor milyon ödüyorİnşallah wonod takı gibi çıkmaz inşallah 😅
Zeki insan yazsan şimdiye kadar herkes anlarCanlı desteğe bağlanacaksın anlamıyor musunuz
Yazıyor zaten okuma yazman yoksa ben ne yapayım canlı destekten alınır diye KALIN kalın yazmısımZeki insan yazsan şimdiye kadar herkes anlar