- 638
- 273
- 63
pazartesi de deneme bonusu sonlanmıştır diye bugün üye olanlara vermeyecekler bak görürsünDeneme bonusu promosyonu şuanda aktif değildir ,pazartesi günü 00:00/17:00 saatleri arasında yeniden talep edebilirsiniz
pazartesi de deneme bonusu sonlanmıştır diye bugün üye olanlara vermeyecekler bak görürsünDeneme bonusu promosyonu şuanda aktif değildir ,pazartesi günü 00:00/17:00 saatleri arasında yeniden talep edebilirsiniz
Aynen bende öyle düşünüyorumpazartesi de deneme bonusu sonlanmıştır diye bugün üye olanlara vermeyecekler bak görürsün
Yapacak bişi yok kral çoğu kişi aldı çoğu kişi çekti ben söyledim zaten bitecek diye canlı desteğe 1 saatte yüzlerce kişi baglandı çok normalpazartesi de deneme bonusu sonlanmıştır diye bugün üye olanlara vermeyecekler bak görürsün
Var lan nasıl yokCanlı desteği yokki sitenin böyle sitemi olur ...!
Ertelendi yarın acılıyormus açılmazsa konu kilit yaparız bro
%100
Sitede fena durmuyo altyapisida güzel spor için ama bakalım. Betewin zlot gibi bol dağıtıp sonra kuruş koklatmayan sitelerden sonra düşünüyor insan
Bu sitenin alt yapısı hiçbir Türk sitesinde yok Uluslararası bet sitelerinde varSitede fena durmuyo altyapisida güzel spor için ama bakalım. Betewin zlot gibi bol dağıtıp sonra kuruş koklatmayan sitelerden sonra düşünüyor insan
Memleket aç kumarcı kaynıyorUlan 00:01 de saldırmışlar a. Q canı 300 kişi
Ekliyor kanka gir alCanlıda ne diyorlar arkadaşlae boşuna beklemeyelim. Muhtemelen kimse cevap yazmıyorsa herkes oyunda demektir.
Eyvallah kardeş bekliyoruz bakalım. Sen yedin galibaEkl
Ekliyor kanka gir al
Yok daha oynamadım yemek yiyom slfmaşcmaEyvallah kardeş bekliyoruz bakalım. Sen yedin galiba
Kanka millet bı girsin yesin bonusu şuan rtpyi kesmişlerdir. Sen yemeğini ye öyle gel.Yok daha oynamadım yemek yiyom slfmaşcma