- 3,168
- 1,893
- 113
Hoşbuldum reis eyvallah 😀Hosgeldun reıs
Hoşbuldum reis eyvallah 😀Hosgeldun reıs
Başta uyardım seni Murat abi forumun büyüsü var diye girdin daha çıkışın yok 😄 @Shellac reis bana 1 haftaya Ukranya bileti aldı büyümü bozdursun diye nasıl bir büyü varsa geçen 2 gün ban yedim ilk kez giremedim diye kudurdum 😄Hoşbuldum reis eyvallah 😀
Harbiden var bro ya müptelası oldum ama sistem işleyiş kurallar vs ortamı sağlayan kurallar yönetim ve sizler bağımlılık yapıyosunuz. Ön yargılıydım sarmaz diye düşünüyordum ama sen söylemiştin iyi ki de söylemişsin😀Başta uyardım seni Murat abi forumun büyüsü var diye girdin daha çıkışın yok 😄 @Shellac reis bana 1 haftaya Ukranya bileti aldı büyümü bozdursun diye nasıl bir büyü varsa geçen 2 gün ban yedim ilk kez giremedim diye kudurdum 😄
Kazanıyorum çünkü dostum bir şekilde telafisini ediyorum kaybeden kuponun dün 11k aldım meselaAllah versin 300k kazan gerekirse ama maşallah para hic bitmiyor bu adamda 🙂
Takipteyiz dost paket bitmek üzere o yüzden buraya pek fazla yazamıyorum gelecek bu kuponEvet beyler valencia attı parmada gol geldi lyonda attı sinerjiii
Bol sans dost umarim daha fazlasıda gelirKazanıyorum çünkü dostum bir şekilde telafisini ediyorum kaybeden kuponun dün 11k aldım mesela
TakıpteyıkkkEvet beyler valencia attı parmada gol geldi lyonda attı sinerjiii
Lyon mac sonu beklıyoz dostDk 35 Haydi Lyon
Gördüm sinerji yapıyom bende iydan atsada olurLyon mac sonu beklıyoz dost