Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kepekten Nasıl Kurtulurum

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
137
43
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,359
3,982
113
Düz, ince ve yağlı bir saç derisine sahip olduğunuz durumda saçları sık sık yıkamak kepeğin geçmesine yardımcı olur. Her gün normal şampuanlama yapmanın dışında kepek şampuanını da haftada iki kes uygulamak gerekebilir. Kabarık ve kıvırcık saç tipine sahipseniz haftada 1 kepek şampuanın kullanılması önerilir.

KAYNAK GOOGLE.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
1,016
113
doktor varsa yardımcı olabilir mi arkadaşa

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
137
43
Düz, ince ve yağlı bir saç derisine sahip olduğunuz durumda saçları sık sık yıkamak kepeğin geçmesine yardımcı olur. Her gün normal şampuanlama yapmanın dışında kepek şampuanını da haftada iki kes uygulamak gerekebilir. Kabarık ve kıvırcık saç tipine sahipseniz haftada 1 kepek şampuanın kullanılması önerilir.

KAYNAK GOOGLE.
onlar çok şey diyor hiçbir sonuç yok bizde biliyoz gooooogle amcaya bakmayı da yok baba 6 aydır felan var işte

Son düzenleme:

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,075
113
Kumarbaz Dermotologlara danışan son kişi bilal erdogan olmustu.

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,900
1,510
113
Kepek mi egzamamı önce onu öğrenmek için foto at teşhisi koyalım ve tedaviyi uygulayalım

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
İşin şakası bu kepek dedigin,egzamadir; bi dermatologa gitmen gerekir, hem ona göre şampuan verir,hemde neden kaynaklandığını testlerle bulur

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,078
73,391
21,113
Dostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
seninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple