- 246
- 137
- 43
şampuanmı losyon mu bitkisel bişeymi anlamında sordumKepekten nasıl kurtulurum diye konu açtığında cevaba bunu yazmışım demekki%100 freebet var güne özel
şampuanmı losyon mu bitkisel bişeymi anlamında sordumKepekten nasıl kurtulurum diye konu açtığında cevaba bunu yazmışım demekki%100 freebet var güne özel
fikrin iyi olur 🙏Bitane şampuan kullanıyorum 1000 tl kullandığına değer ..
İsmi aklımda değil akşama yazarım dost
İyi forumlar
Bendede çok vardıfikrin iyi olur 🙏
Başkan sahaya indi 🫡 selam Başkanım nasılsnızseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
🧐seninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
aynen doktor geçen hafta bana 6 küçük şişe konazol yazdı kaşıntı egzama bitti şu anseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
Bro mutlaka kullanDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
un kullanarak kurtulabilirisinDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
ölü hücreleri döküyor kellige yol açar 2-3 ay kullandım faydasını görmedimBirazdan atıyorum çözümü saç sakal da oluşan tüm kepek kabuklanma her ne varsa yok ediyor denendi kurtuldum ben gayet başarılıEkli dosyayı görüntüle 677276
🤣🤣🤣Fitil kullan
Haldır şaldır kullanDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Kes başlıksız makineyle gitsin. Saç tarama derdi yok, berber parası derdi yok, kepek derdi yok 😀Bazılarını görüyorum baya kompleks yapıyor. Bence saç erkekte olmazsa olmaz birşey değil. Benim görüşüm tabi. Karışmak gibi olmasın. Kadınlarda bile kısa saç modası hakim son yıllarda. Çok rahat çünkü. Şık ta duruyorDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
kumar işi strese sebep oluyor egzama stres başlıca kaynağıseninki 2 günde bir çıkıyorsa kepek değildir , egzama vardır sende pullanma çok oluyorsa konazol şampuan en etkilisi bu konuda 1 haftada yok ediyor komple
Clear kullan ise yariyorDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Clear kullan ronaldonun saçı gibi olurDostalar bu keğepi nasıl bitiririm daha önceden çok iyiyydi saçlarım şampuanlar da kullandım ama yok gitmiyor 2 güne 1 yıkıyorum 2. gün gene başlıyor gene birçok şampuan değiştirdim, sabit şampuanlar da kullandım nerdir bu ileti bitirebilecek bir yöntem BENCE ÖNEMLİ BİR KONU. Saygılı bir biçimde cevap ve önerilerinize açığım 🙏🙏🙏
Aynen haldır şaldır iyidirhead and shoulders clinical strength
pahalıdır ama