- 985
- 638
- 93
Bol şans
bolşans güzel tercih
Suan cok iyi gidiyor bol sans
Bunlar ayarsiz ama umarim dep yaklasmaz yaklasirsa ne olcagi hic belli olmaz umarim sonu won olur suan barem 193ilk yarı 55-41 miami ustunluguyle sonlandi. Tam istedigimiz gibi hem alt, hem de miami atlantayi oyundan baya düşürdü. Beklemedeyiz )
Temennimiz o.ben evin savunmasina guveniyorum ama bazen cok laubali oynuyorlar mac degisik bi hal aliyorgeldi ya burdan donmez sanirim memphis maci gibi
Barem 186ya kdr dustugeldi ya burdan donmez sanirim memphis maci gibi
trae young tarzi oyuncular maci verebiliyor veya cok iyi bi sekilde alabiliyor da. Oyun içi hırsları cok yuksek oyuncular olduklari icin kendilerini takimdan one koymayi seviyorlar. Mesela brooklyn maci durant gibi. Insallah cosmaz trae 😁😁Temennimiz o.ben evin savunmasina guveniyorum ama bazen cok laubali oynuyorlar mac degisik bi hal aliyor
Valla kalan surede su 20 fark erirse diycek bisey yok ama erimez bnce mac bitti.su moladan somra netlesir hizlanmazlarsa won deriztrae young tarzi oyuncular maci verebiliyor veya cok iyi bi sekilde alabiliyor da. Oyun içi hırsları cok yuksek oyuncular olduklari icin kendilerini takimdan one koymayi seviyorlar. Mesela brooklyn maci durant gibi. Insallah cosmaz trae 😁😁
Frk 25 oldu bitsinde ole tebrik ediyim 😁trae young tarzi oyuncular maci verebiliyor veya cok iyi bi sekilde alabiliyor da. Oyun içi hırsları cok yuksek oyuncular olduklari icin kendilerini takimdan one koymayi seviyorlar. Mesela brooklyn maci durant gibi. Insallah cosmaz trae 😁😁