- 4,228
- 3,703
- 113
Jetona kayıt olunmuyor kayıt esnasında bilgileri giriyorum son aşamada telefon numarası doğrulama kodu gelmiyor jetonda
Havale çekim verdim 5 dakika da onaylandı ama çekim gelmedi sanırsam eft yada mesai saatleri için de öderler eğer dolandırmaya geçmezlerse 😂😂Hangi yöntemle çektin dostum
Bizi bulmasa bariHavale çekim verdim 5 dakika da onaylandı ama çekim gelmedi sanırsam eft yada mesai saatleri için de öderler eğer dolandırmaya geçmezlerse 😂😂
Giden 20 tl olur mesele değil de gelecek para çok büyük 2 k hayal kırıklığı olur bana 😂😂Bizi bulmasa bari
Onaylandı ise gelir dostum belkide ödemen yapıldı bile mesai saati içinde düşer hesabına bol şanslarHavale çekim verdim 5 dakika da onaylandı ama çekim gelmedi sanırsam eft yada mesai saatleri için de öderler eğer dolandırmaya geçmezlerse 😂😂
Umarım düşer uyku da tutmuyor yarın ilaç olur vallaOnaylandı ise gelir dostum belkide ödemen yapıldı bile mesai saati içinde düşer hesabına bol şanslar
İyi düşün iyi olsun geçen gün gece yegene para yolladım geçmedi hesabına sabah düştü mesai başlayınca öyle birşey seninkiUmarım düşer uyku da tutmuyor yarın ilaç olur valla
Kardeşim bilgin varmı jetona üye olunmuyor SMS gelmiyor son aşamadaBen söyledim konu başında jeton olan siteler genelde ödeme yapar diye
Ödemediler mı 😂@Last16 nerdesin dost gör nazar değme 😂😂
Bana şans parası atarsan senın ıcın sıte sahıbı ıle konuşurum 😂Umarım düşer uyku da tutmuyor yarın ilaç olur valla
https://www.segame68.com/index/user/my.html
20 dolar Bonus veriyor minimum 100 dolar çekimi ters skor yani maçın skorunu bilmemek paribuya çekiliyor
Güvenlik kodu tekrar geliyor onu yaz bende zor kayıt oldumkayıt olamıyorum kayıt ola tıklıyorum yapmıyor
Tamam deniyimGüvenlik kodu tekrar geliyor onu yaz bende zor kayıt oldum
Böyle bir hesap yok diyor sürekliGüvenlik kodu tekrar geliyor onu yaz bende zor kayıt oldum
Kanka yatırımı hangi yöntemle yaptın jeton astrapay var sadece seçeneklerdeTekrar dene bence yada jeton ver bende jeton yok diye havale verdim