- 4,683
- 4,944
- 113
Umarim gelir. Şansın daim oldun hocamYok daha gelmedi ama yarın kesin diyorlar dış ülkeden geliyormuş araştırdım haklı olabilirler
Umarim gelir. Şansın daim oldun hocamYok daha gelmedi ama yarın kesin diyorlar dış ülkeden geliyormuş araştırdım haklı olabilirler
Para gelmiş bankadaymış banka ne zaman yatırır site diyor bunu da uluslar arası gelen transferler inceleniyormus sanırımUmarim gelir. Şansın daim oldun hocam
Ben 177 tl çekim yaptım Akbankla geldi benim çekim dün gece watsapdan yazdılar bugün geldiPara gelmiş bankadaymış banka ne zaman yatırır site diyor bunu da uluslar arası gelen transferler inceleniyormus sanırım
Kankam benim ki iş bankası 2 k bugün geçti dediler whatsapdan yazmadılar aradılar bankanızla görüşün diye yarın belli olur mesai saati geçmiştiBen 177 tl çekim yaptım Akbankla geldi benim çekim dün gece watsapdan yazdılar bugün geldi
Böyle dediyse yurt dışından geldiği için beklemede oluyor sabah 9 gibi hesabına düşmüş olurPara gelmiş bankadaymış banka ne zaman yatırır site diyor bunu da uluslar arası gelen transferler inceleniyormus sanırım
Yani umarım gelir şans getirsin moruk bu para sanaKankam benim ki iş bankası 2 k bugün geçti dediler whatsapdan yazmadılar aradılar bankanızla görüşün diye yarın belli olur mesai saati geçmişti
çöp site20 tl yatirimli telegramdan paylaşıldı.
Diğer satlari bilmiyorum.tel.onayi ile kayıt
.Üye olunca direk eklendi.
kayifbet1.comEkli dosyayı görüntüle 224365
Bilader sana yardımcı olmak için yazdım buraya gönderici ismi siteye gidip yazmışsınız site bu saate beni ariyo olum ne değişik insanlarsiniz yardımcı olmaya gelmiyo size yamyamlarKankam benim ki iş bankası 2 k bugün geçti dediler whatsapdan yazmadılar aradılar bankanızla görüşün diye yarın belli olur mesai saati geçmişti
Ben yazmadım kankam siteye zaten adamlar bilgi verdi bana gidip ne diyeyim adamlara 😂😂Bilader sana yardımcı olmak için yazdım buraya gönderici ismi siteye gidip yazmışsınız site bu saate beni ariyo olum ne değişik insanlarsiniz yardımcı olmaya gelmiyo size yamyamlar
Bilader kim yazdı o zman forumdan 4 kişi yazmış siteye site beni ariyo akşam 11 de niye isim belirtiyonuz diye ismi kaldirirmisiniz diyeBen yazmadım kankam siteye zaten adamlar bilgi verdi bana gidip ne diyeyim adamlara 😂😂
eyw dost20 tl yatirimli telegramdan paylaşıldı.
Uyeymisim maşallah üye olmadığım site kalmamis🤣🤣20 tl yatirimli telegramdan paylaşıldı.
güncel linkini atabilin mi kank sitenin ya giremiyomBen 177 tl çekim yaptım Akbankla geldi benim çekim dün gece watsapdan yazdılar bugün geldi
Olsun odeme yapiyor muhim olan o 😉Bu siteyi TUZLA lisesinden 4 kafadar arkadaş yapmış bilesiniz ))))))))))
Deneme bonuslarının ödemesinimi ?Olsun odeme yapiyor muhim olan o 😉