Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimseye Borç Vermeyin

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,827
3,297
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,541
1,917
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Kumar oynuyor mu, oynuyorsa verdiysen istemen çok büyük hata;)

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
628
93
Kendi paranızın dilencisi olursunuz, vermeyin en mantıklısı

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,827
3,297
113
Kendi paranızın dilencisi olursunuz, vermeyin en mantıklısı
Hayır para yok dese anlarım bende parasızlık nedir bilirim tm diyip geçecem gece atiyom sabah atacam diyip durdu bende dedim akraba pqea yoksa yok de sıkıntı yok 1 ay sonra hallederiz dedim 50 tane laf dedi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Bazi kimseler oncelik vermez yani ikinci ucuncu siraya koyar seni. Sende bekler durursun gelecek die

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,894
861
113
Ne veririm ne alırım. Araya para girince insanlar garipleşiyor.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
550
218
43
eşe dosta borç verilmez abi düşman olursun. sen paranı istemeye utanırsın o laf söylemeye utanmaz

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
959
402
63
İnsanlık kavramini senin gibi insanlar yüzünden bitti ulan akrabana 2 kuruş vermisin ne olmuş yani gidin bankalardan faizlen para cekin 3 katini ödeyin siz anca bole akllilanirsiniz iyilik yapın arkadas iyilik yarin toprağın altına gireceksiniz ne kadar gaddar insanlar olmuşsunuz ya yazık gerçekten keşke tas devrinde yaşasaydım da sizden yaşamasaydim

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
88
28
Borç istiyorsan ödeyeceğin günü net şekilde söyleyeceksin.İnsanı kendi parasının dilencisi yapıyorlar.O yüzden ben bu borç alma verme olayından tamamen sıyırdım kendimi.

Hiç şaşmaz hep bu konudaki durum yaşanır.

Akraban değil yakın arkadaşın olsa paradan vazgecmenide beklerdi.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,528
3,752
113
İşin garip tarafı veren insanın istemeye utanması

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,827
3,297
113
İnsanlık kavramini senin gibi insanlar yüzünden bitti ulan akrabana 2 kuruş vermisin ne olmuş yani gidin bankalardan faizlen para cekin 3 katini ödeyin siz anca bole akllilanirsiniz iyilik yapın arkadas iyilik yarin toprağın altına gireceksiniz ne kadar gaddar insanlar olmuşsunuz ya yazık gerçekten keşke tas devrinde yaşasaydım da sizden yaşamasaydim
Lan ben 3 kuruşa muhtaç olsam kimse yüzüme bakmaz ne iyiliği auq

• Beğen
Tepkiler: R10

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
959
402
63
Lan ben 3 kuruşa muhtaç olsam kimse yüzüme bakmaz ne iyiliği auq
Dost ole deme hersey insanda bitiyor emin ol parasi olsa sana nie vermesin yoktur ki veremiyor akrabandir parasi varmi yokmu bilirsin sen 3 bin için akrabani foruma atıp küçük düşürmek yanlış bence borcun varsa paran yoksa git iste nie buraya konu aciyorsun