- 2,896
- 1,516
- 113
Tanıdığın olduğu için vicdanın sesini dinlemişsin dost iyilik yap kuyuya at diye boşa dememişler birde kendi tarafından düşünseydin sen isteseydin o sana verecek miydi meçhul
VermeseydinBi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Birader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorumDost ole deme hersey insanda bitiyor emin ol parasi olsa sana nie vermesin yoktur ki veremiyor akrabandir parasi varmi yokmu bilirsin sen 3 bin için akrabani foruma atıp küçük düşürmek yanlış bence borcun varsa paran yoksa git iste nie buraya konu aciyorsun
bos ver takma kafana dostumm yapacak bısey yok kumarda kaybettım gibi düşün kalan parayıBirader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorum
Kimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartımLan ben 3 kuruşa muhtaç olsam kimse yüzüme bakmaz ne iyiliği auq
77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdırBirader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorum
Sen oturup bir bir saydın mı kardeşim 😂Kimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartım
77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdır
He valla ailecek bazen sayıyoruz kac kuzeniz diye geçenlerde saydik aklımda kalmıştiSen oturup bir bir saydın mı kardeşim 😂
Sizin o zaman akrabaların durumu iyi birader malasef bizim hayatımız sizinki gibi toz pambe değilHe valla ailecek bazen sayıyoruz kac kuzeniz diye geçenlerde saydik aklımda kalmışti
Yav bunu buraya yazdın ne oldu allah için nasıl adamlar oldunuz aq ya belki gerçekten yoktur adamın belki gerçekten veremiyordur akraban la akraban buraya niye yazıyorsunBi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Para verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olmayı tercih ediyorum ben para dostluğu bitirir bunu unutmaBi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Kral bu işler böyle dünya’nın her yerinde, istesen bi dert istemesen bi dert, alırken iyi istediğinde kötü olursunHayır para yok dese anlarım bende parasızlık nedir bilirim tm diyip geçecem gece atiyom sabah atacam diyip durdu bende dedim akraba pqea yoksa yok de sıkıntı yok 1 ay sonra hallederiz dedim 50 tane laf dedi
Aga ben seni ya biriyle karıştırıyom yada sürekli lebronun gruptaki tokatladığım alicansın
Sen okuduğunu anlamayan bir insansın dediğim akraban dahi kimseye borç vermeyin durduk yere düşman olursunuzYav bunu buraya yazdın ne oldu allah için nasıl adamlar oldunuz aq ya belki gerçekten yoktur adamın belki gerçekten veremiyordur akraban la akraban buraya niye yazıyorsun
Yoo kendisiyim de, sen nerde sürekli tokatlıyodun 😅Aga ben seni ya biriyle karıştırıyom yada sürekli lebronun gruptaki tokatladığım alicansın
Bsbabdjabs yani arada tokatlıyom hshdjag geçen muhabbeti geçti seni biraz övdüm biraz gömdüm helal et 😃 yeniden oyuna dönim dedi fc mobile indirdim online maç atmayı bulamadım silip e fotball mu yüklesem acabaYoo kendisiyim de, sen nerde sürekli tokatlıyodun 😅