Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimseye Borç Vermeyin

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,516
113
Tanıdığın olduğu için vicdanın sesini dinlemişsin dost iyilik yap kuyuya at diye boşa dememişler birde kendi tarafından düşünseydin sen isteseydin o sana verecek miydi meçhul

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,199
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Vermeseydin

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,264
113
Dost ole deme hersey insanda bitiyor emin ol parasi olsa sana nie vermesin yoktur ki veremiyor akrabandir parasi varmi yokmu bilirsin sen 3 bin için akrabani foruma atıp küçük düşürmek yanlış bence borcun varsa paran yoksa git iste nie buraya konu aciyorsun
Birader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorum

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
468
63
kesinlikle katılıyorum bu zamanda ne borç alınır nede verilir son 8 bin birine borcum var şu saatten sonra ailemden bile almayı düşünmüyorum

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
677
113
bizim komsudan istedim durumuda iyi , acık acık dedi ki para isteme benden buz gibi soğurum senden- ne borc verırım ne borc alırım dedı - ama 1 tane arkadası yok var yemez mmkkk -

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
834
331
63
Lan ben 3 kuruşa muhtaç olsam kimse yüzüme bakmaz ne iyiliği auq
Kimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartım
Birader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorum
77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdır

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,069
798
113
Kimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartım

77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdır
Sen oturup bir bir saydın mı kardeşim 😂

aattzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
247
43
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Yav bunu buraya yazdın ne oldu allah için nasıl adamlar oldunuz aq ya belki gerçekten yoktur adamın belki gerçekten veremiyordur akraban la akraban buraya niye yazıyorsun

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
1,520
113
Para verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olmayı tercih ediyorum ben para dostluğu bitirir bunu unutma

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,934
2,309
113
Bu devirde bu enflasyonda borç para vermek. Para kazandın mı, ailene harcasan ailen bile zor zamanında seni kumarbaz görüyor ama harcağında kralsın.

Ailede böyleyken dışarıdan para beklemek çok anlamsız.

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
895
626
93
Hayır para yok dese anlarım bende parasızlık nedir bilirim tm diyip geçecem gece atiyom sabah atacam diyip durdu bende dedim akraba pqea yoksa yok de sıkıntı yok 1 ay sonra hallederiz dedim 50 tane laf dedi
Kral bu işler böyle dünya’nın her yerinde, istesen bi dert istemesen bi dert, alırken iyi istediğinde kötü olursun

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,264
113
Yav bunu buraya yazdın ne oldu allah için nasıl adamlar oldunuz aq ya belki gerçekten yoktur adamın belki gerçekten veremiyordur akraban la akraban buraya niye yazıyorsun
Sen okuduğunu anlamayan bir insansın dediğim akraban dahi kimseye borç vermeyin durduk yere düşman olursunuz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
Yoo kendisiyim de, sen nerde sürekli tokatlıyodun 😅
Bsbabdjabs yani arada tokatlıyom hshdjag geçen muhabbeti geçti seni biraz övdüm biraz gömdüm helal et 😃 yeniden oyuna dönim dedi fc mobile indirdim online maç atmayı bulamadım silip e fotball mu yüklesem acaba