- 21,143
- 11,484
- 113
Doğudaki akrabalarin geneli öyleKimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartım
77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdır
Doğudaki akrabalarin geneli öyleKimseye iyilik yapmamisin ondandır daha hayatımda kredi kartım
77 tane kuzenim var suan her birinden para istiyim vermeyen olmaz o kadar diyorum sana bizde çok şükür akraba kavramı sağlamdır
Zaten 4 gün sonra yazacaksan kimseye borç vermeBi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Senin maddi durumun iyi o zaman reis malasef bizim Hayatımız streslişuana kadar borç isteyen adam deil durumu olmadıgını hissettığım an o adama sorarım akrabam yada el hiç farketmez verdıgım hiç bi parayıda borç olarak vermedım verırse verır vermesse canın saolsun dedım geçtım böle konular edep adaptır durumun varsa verırsın işini görürsun gerı dönmesse sende bıdaha ona göre davranırsın benim verıpte gerı dönmeyenleri saysam burdan karsa yol olur kendi prensıbiö her adamdan borç almam ama isteyenide boş cevırmem
3 gün içinde geri döneceğim dediği için olabilir mi biraderZaten 4 gün sonra yazacaksan kimseye borç verme
Bu ekonomik şartlarda babanın oğluna bile borç vermeyeceksin..Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
yok kanka durumum ıyi deıl kapıcılık yapıyom ben sen düşün gerisini ben seni kötülemek için demiyorum ama ben öle yapıyorumSenin maddi durumun iyi o zaman reis malasef bizim Hayatımız stresli
Aslında sendede hata var dostum çok rahat bir durumda değilsen borç vermemen lazımdı parasızlık aksilik olur geri dönüşlerde3 gün içinde geri döneceğim dediği için olabilir mi birader
Hay ağzına sağlık be kardesim ne güzel yazmışsın oyleşuana kadar borç isteyen adam deil durumu olmadıgını hissettığım an o adama sorarım akrabam yada el hiç farketmez verdıgım hiç bi parayıda borç olarak vermedım verırse verır vermesse canın saolsun dedım geçtım böle konular edep adaptır durumun varsa verırsın işini görürsun gerı dönmesse sende bıdaha ona göre davranırsın benim verıpte gerı dönmeyenleri saysam burdan karsa yol olur kendi prensıbiö her adamdan borç almam ama isteyenide boş cevırmem
ben verdim geri ödemesini yapmadı 3 ay oldu sonrasında yüzüme bile bakmıyor sanki ben borç almışımda ben kusurluymuşum gibi davranıyorlar aq alırken kedi gibiydiniz verirken aslan kesiliyonuzBirader sende anlama sorunumu var diyorum ki yakininiza para vermeyin 2 3 bin için kötü olursunuz diyorum
Edirne Bulgaristan'a yakın eniste falso verme yeni hesaptaSürekli görüşürsen sikinti çıkmaz abi kardeş gibi i
Ben bulgaristanliyim dost
100 çıkar mı ağabeyHele forumdan kimseyle bu islere girmeyin tanidik bilindik uyeler haric gecen 100 100 iki kisiye para attik cekip geri atacaklardi neyse cevrim yapmamislar tamam eyvallah ikiside kaybetti parayi 200 lirasinda degilimde 1 ay oldu insan bulur bulusturur verir 100 liraya götünü satacak adamlar var forumda
Amerikan express olsunÖdeme nasıl olacak
Ekli dosyayı görüntüle 704662
İyilikten maraz doğarmış Aynısını ben de yaşadım. 1 hafta içinde verecem dedi, sürekli tacizlerim sonucunda anca 1 ay'a verebildi. Ama gene de mahcup olmak bir yana dursun ''seni de tanımış olduk'' dedi 😄Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa