- 19
- 12
- 3
İnsan akrabasını forum a yazarmı cimer e yollasydin kral 🤣
Sen o akrabalarına 40 sefer iyilik yap, 41. seferde istemeden de olsa kötülüğün dokunsun. Sonra gör bak o geçmişteki iyiliklerin nasıl da tek kalemde siliniveriyor. İnsanın mayası budur. Veren olursan seni zaten herkes severAile bağlarınızı bu tür tutarlar için koparmayın. Akrabalarınıza imkan çerçevesinde destek çıkmak , en güzel hareketlerden biridir.
Yarınların ne getireceğini bilemezsiniz. Gün gelir bu 5 size 50 olarak döner.
Hatta etiket edeyim bu ibnelerle bu islere girmeyin @Oguzhankaya1998 @Revival cakal bunlarHele forumdan kimseyle bu islere girmeyin tanidik bilindik uyeler haric gecen 100 100 iki kisiye para attik cekip geri atacaklardi neyse cevrim yapmamislar tamam eyvallah ikiside kaybetti parayi 200 lirasinda degilimde 1 ay oldu insan bulur bulusturur verir 100 liraya götünü satacak adamlar var forumda
@ferdikadıoğlu fenerin dinamosu komik olan ne bak gelirim belediyeye agzini burnunu kırarım 🤣Hatta etiket edeyim bu ibnelerle bu islere girmeyin @Oguzhankaya1998 @Revival cakal bunlar
Şu an hüngür hüngür ağlıyorum Gökhan ağabey neden seni üzduleeHatta etiket edeyim bu ibnelerle bu islere girmeyin @Oguzhankaya1998 @Revival cakal bunlar
Valla yaşlı başlı demem yumruğu cakarım ense köküne@ferdikadıoğlu fenerin dinamosu komik olan ne bak gelirim belediyeye agzini burnunu kırarım 🤣
Ben çok güvenilir Hitman-ül Emin ile iş yapıyorum dost. Bu işlerin piridir kendileri @Hitman93 gözüm kapalı 1 milyon atarım kendisineHatta etiket edeyim bu ibnelerle bu islere girmeyin @Oguzhankaya1998 @Revival cakal bunlar
Sen cok blue tv izlemissin dostum hayat acimasiz karsina ne cikarir bilemezsin pisman ederle insanı 🤣Valla yaşlı başlı demem yumruğu cakarım ense köküne
Sigaram yokSen cok blue tv izlemissin dostum hayat acimasiz karsina ne cikarir bilemezsin pisman ederle insanı 🤣
Ben çok güvenilir Hitman-ül Emin ile iş yapıyorum dost. Bu işlerin piridir kendileri @Hitman93 gözüm kapalı 1 milyon atarım kendisine
Cok blue tv izliyorsun cok 🤣Valla yaşlı başlı demem yumruğu cakarım ense köküne
BakacazSigaram yok
Saka maka yamukmu varBen çok güvenilir Hitman-ül Emin ile iş yapıyorum dost. Bu işlerin piridir kendileri @Hitman93 gözüm kapalı 1 milyon atarım kendisine
Kimin da. Daha büyük bakacaz benim amcam Vezirköprü ilçe başkanı Turan gayaBakacaz
Futbolcu adamsın Ferdi sigara sağlığa zararlıdır formdan düşersin. Brighton dan Batman Petrolspora gidersin mazallahSigaram yok
Turana bi gayarim gaya gaya gider 🤣Kimin da. Daha büyük bakacaz benim amcam Vezirköprü ilçe başkanı Turan gaya
Sergen gibi Siirt'te giderimFutbolcu adamsın Ferdi sigara sağlığa zararlıdır formdan düşersin. Brighton dan Batman Petrolspora gidersin mazallah
Ya konuya ve açan üyeye espriydiMaddi Talep Yasak @zebra
Her konuda bir antipatiye sahipsin. Biraz pozitif düşün. Auran ışıldasın biraz. Nefes al diyafram kendine gelirsin. Dostum. 🙂Sen o akrabalarına 40 sefer iyilik yap, 41. seferde istemeden de olsa kötülüğün dokunsun. Sonra gör bak o geçmişteki iyiliklerin nasıl da tek kalemde siliniveriyor. İnsanın mayası budur. Veren olursan seni zaten herkes sever
yatmadım kanki 20 lira için cezamı yatılırKaç sene yattın
Helal olsun be işte gerçeklerSen o akrabalarına 40 sefer iyilik yap, 41. seferde istemeden de olsa kötülüğün dokunsun. Sonra gör bak o geçmişteki iyiliklerin nasıl da tek kalemde siliniveriyor. İnsanın mayası budur. Veren olursan seni zaten herkes sever