Eyvah eyvah bol sans tek golden yatmamak dilegiyleee bromPozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Kılıcın keskin olsun reis bol şansPozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Bıktım zati tek golden yatmaktan 😆Eyvah eyvah bol sans tek golden yatmamak dilegiyleee brom
Bak sana ozelden ne aticam durBıktım zati tek golden yatmaktan 😆
Bol sans piçaklama ateş et 😀😀😀Pozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Toplam 7 gol olur diyecektim tarafa gir dedi bir müneccim bakalım gelmezse ona ateş ederiz 😆Bol sans piçaklama ateş et 😀😀😀
Bol şansPozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Eyvallah. Bu adam bomba ya 😆
1-0 şuan1 1 oldu
Bol sanslarPozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Bol şanslar reisPozuelo aradı gardaş bugün gol olup yağacaz gollerimize gir dedi tamam dedim. Gelirse iki arkadaşımı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 438646
Deplasmanda 5 gol ne bileyim kanka yani 😂😂Pozuelo kekledi galiba bizi. Sponsorum sağolsun ama 🤣 @cyber5757