Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşım Beni Mahkemeye Vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,947
3,168
113
Kadın beyani esastır maddesi var ülkede. Kız sikaetten vazgecse bile kamu dava açıyor. İnsallah yakın zamanda bir af cikarsa yararlanirsin. Süreç uzun istinaf Yargıtay sureci en az 4 enfazla 8 yıl sürer. Ceza alırsın kesinlikle soylyeyim..
sanmıyorum ceza alacağımı mahkeme bu konuların gereksiz olduğunu dusuniyor

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,947
3,168
113
Senin yazdıklarına bakarak hakimin vereceği kararı tahmin etmek zor.Yukarida saydiklarin ( tehdit+hakaret ) bu kız delil olarak neler ileri sürdü?.Hangi cümleri ve bunların wattsapta sen neler dedin?Bunları yaz ki buraya bir değerlendirme yapayım.
tehtit, hakaret,şantaj,hakaret ,ozel hayatin gizliligi vs say say bitmez ama elinde kanit yok

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,322
3,783
113
Tehdit ettiğin kanıtlanır ise indirim vs 6 ay hapis cezası alırsın oda denetimli serbestliğe döner. Ama kanıt olarak karşı tarafın elinde ne var?

Teksin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
265
54
28
dunya kadar malın olucagına fındık kadar olsun

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
51
28
eski bir ilişkimdeki kız beni mahkemeye verdi neredeyse kaç yıldır sürüyor santaj,sözlü tehti,vsvsvs bir çok suçlama var 1 tirilyon da zararım var diye beyan etmiş ama ortada onun ne fotograflari var ne birsey sadece biraz hakaret icerikli mesaj gonderdim hepsi bu sizce ceza alit miyim bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir
Kanunlar bayanlardan yana yapmadiysan umarım aklanirsin ama yaptıysan da çek yapmicaksiiz

Aybjk0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
477
83
eski bir ilişkimdeki kız beni mahkemeye verdi neredeyse kaç yıldır sürüyor santaj,sözlü tehti,vsvsvs bir çok suçlama var 1 tirilyon da zararım var diye beyan etmiş ama ortada onun ne fotograflari var ne birsey sadece biraz hakaret icerikli mesaj gonderdim hepsi bu sizce ceza alit miyim bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir
Hocam geçmiş olsun vs vs diyorsun tam olarak suçlamaları yazarsan yardımcı olayım hepsinin ayrı ayrı hükümleri var mesela şantaj 1 ila 3 yıl ama gelende adli para cezası çıkar. Hakimin insiyatifine kalmış bir durum tabii. İspatlı delilli ise sıkıntı yaşarsın. Hakaret içerikli mesaj diyorsun 3 ay ila 2 yıl cezası var ama bu diğer suçalara bağlı olarak kesinlikle adli para cezasına çevirilir. Kadının beyanı esastır umarım sıkıntı yaşamazsınız.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,354
15,412
113
Kadına tehtit şantaj yapmışsın elinde kanıt yok ceza yermiyim diye bunu mu soruyon bide utanmadan en agir cezayi hakediyor senin gibi acizler umarim en ağır cezayı yersin
Forumdaki arkadaşlar sizde bir degisiksiniz herkes birde cevap vermiş buna yazık size

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,947
3,168
113
Kadına tehtit şantaj yapmışsın elinde kanıt yok ceza yermiyim diye bunu mu soruyon bide utanmadan en agir cezayi hakediyor senin gibi acizler umarim en ağır cezayı yersin
Forumdaki arkadaşlar sizde bir degisiksiniz herkes birde cevap vermiş buna yazık size
ilk öncelikle bayanın elinde kanıt yok onu belirteyim ve ikincisi bu kadar saldırgan olma kadın hakları var diye kimseye iftira atamasina gerek yok

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,947
3,168
113
@Shellac konuyu kiletle lütfen bu kadar tepki çekici birşey yapmadım adam en agir cezayi gorsun diyor yargisi infaz yaliyor

BatuBeyTR

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
8
8
@Shellac konuyu kiletle lütfen bu kadar tepki çekici birşey yapmadım adam en agir cezayi gorsun diyor yargisi infaz yaliyor

Kardesim kendinden eminsen ve olmamış ise bukadarda kafana takılcak birşey yok. Bana tacizde bulundu dese bile kanıt delil ister bunlara öyle oramı elledi buramı elledi dedigine inansaydı hakim savcılar şurda 1 tane erkek olmazdı :). Cinayette bile en ince ayrıntısına kadar indirim alınıyor Tahrikmi ettide öldürdü. ilk silaha kim davrandı bel altındanmı üstündenmi vurdu. Bunlar hep indirim yada tam tersine yarıyacak ayrıntılardır. oyuzden kendine güveniyosan ve olmamış birşey ise bunlar hiç moralini bozma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...