Kral moralim bozuldu bizde bı insanız bizimde bı kalpimiz var ilk defa reddettildimAga yanlış anlamada anamızı biryere goturmezsin gezdirmeye bi kızdan kahve redi aldın diye hayata rest çekiyorsun akk be kral
Kral moralim bozuldu bizde bı insanız bizimde bı kalpimiz var ilk defa reddettildimAga yanlış anlamada anamızı biryere goturmezsin gezdirmeye bi kızdan kahve redi aldın diye hayata rest çekiyorsun akk be kral
Kanka sende soğuk birsey içelim de illa kahve şart değil bu sicakdaKral moralim bozuldu bizde bı insanız bizimde bı kalpimiz var ilk defa reddettildim
Seni gidi seniBu sıcakta ne kahvesi cola içelim desen net düşmüştü
Sana naçizane bu konuyla alakalı büyük bir sır vereyim mi, söylememi ister misin ? Yalnız şu var ki niyetini bilmem lazım, evlilik mi, sadece sevgili olmak mı ve ya birkaç gecelik mi ? Kusura bakma ama bunu sen biliyorsun.Hergun iciyom ben onu baba can
Bence girmesin. yazdıkları, sağlıklı bir insan aklı olmadığını gösteriyor.Dostum bence içinden geçenleri uzun uzun yaz sevginin bukemiyecegi bilek yok pes etme elbet bir gün ufaktan ufaktan girersin kalbine
öyle deme adana hipodromuna gidip ortak altılı oynadığım kız vardı sevgili değildik gerçi ama takılıyorduk beraber ne güzel yemişim sevgilisini bize o tarz kızlar lazımAkıllı kızmış kumar oynayan adamla kahve de içilmez çay da ömür boyu borç içinde yaşamak istememis
Nasıl yani kızlarda sıcıyo muydu ilk defa duydumKral benim de kız arkadaşım vardı kızı benim eve davet etmiştim film izlemeye tuvalete girdi bak yalansız söylüyorum kol gibi bırakmış sifonuda çekmemiş baya soğudum sonra öyle derken konuşma kesildi ayrıldık
Yıkıldık kankaNasıl yani kızlarda sıcıyo muydu ilk defa duydum
Birşey olmaaz benim basımada ben gece peçeteyi sifona atmak icin gittiğimde zaaauuurt diye ses gelmişti içerden osurmuştu yanındayken ben tuttu herhalde içeri gidince duymucaz sanki binayı salladı karıYıkıldık kanka
70 viskiden sonra çözülmicek kız yokMoraller bozuk
70 viskiyi hangi insan evladı içebilir dost ?70 viskiden sonra çözülmicek kız yok
Şimdiki kızlar öyle değil dost.hemen gider başkasını bulur. Aşk meşk olayları eskidendiSakin tekrar teklif etme , mesaj atma . Umursama gerçekten hiç bir şey yokmuş gibi davran 1 haftaya o sana yazmazsa ben kahve ismarlicam sana )
Bi kıza gunde 35 erkek yazıyo ( 300 kilo olan kızlar dahil ) emin misin vuran geçiyo artık devir buSakin tekrar teklif etme , mesaj atma . Umursama gerçekten hiç bir şey yokmuş gibi davran 1 haftaya o sana yazmazsa ben kahve ismarlicam sana )