- 1,541
- 965
- 113
ödenmez bonus geçersiz artıkKanka ben 2 gün önce aldım bonusu 1000 TL bakiye oldu çekim talebi verdim yaklaşık bir saat oldu ödenmedi
ödenmez bonus geçersiz artıkKanka ben 2 gün önce aldım bonusu 1000 TL bakiye oldu çekim talebi verdim yaklaşık bir saat oldu ödenmedi
Valla bizde bekliyoruz kanksBen haftasonunu bekledim haftaiçi çekim yok diye. Çekim verdim fazla bakiye silindi hesap onaylandı, çekime de izin verildi yazıyor bekliyorum gönderecekler mi
Çekim yapan oldumu bu sitedenDestek 300 kişiydi sıra geldi cevap bekliyorum 15 dkdir varmı şuan bunu yaşayan
senin onaylandı mı hesabın ve çekimValla bizde bekliyoruz kanks
Gelince haber etsene kankaBen haftasonunu bekledim haftaiçi çekim yok diye. Çekim verdim fazla bakiye silindi hesap onaylandı, çekime de izin verildi yazıyor bekliyorum gönderecekler mi
Düzeltme oldu sabah 8 de hesabı onayladılarsenin onaylandı mı hesabın ve çekim
benim de öyle izin verildi yazıyor çekimde bekliyorum bakalım atacaklar mı parayıDüzeltme oldu sabah 8 de hesabı onayladılar
Zaten atmıcak olsalar hesabi kapattım silmiş olurlardıbenim de öyle izin verildi yazıyor çekimde bekliyorum bakalım atacaklar mı parayı
Belki para bekliyorlardı para kalmamış olabilirZaten atmıcak olsalar hesabi kapattım silmiş olurlardı
çekimler hafta içi 8 ile 13 arası dediler 1 saat kaldı iptal edip yarına bırakmasalar bari 4 saattir bekliyoruzBelki para bekliyorlardı para kalmamış olabilir
İzin verildi nerde yaziyot kankaBen haftasonunu bekledim haftaiçi çekim yok diye. Çekim verdim fazla bakiye silindi hesap onaylandı, çekime de izin verildi yazıyor bekliyorum gönderecekler mi
Ya amk ne tarafa yaptı iz lan bekleyin ödemez diyene inanmayın. Ben 2 inciyi çektim kardeşimin üstüne açtım hesap demin ödendi acele etmeyin 1 e kadar yollarlarİzin verildi nerde yaziyot kanka
Kardeşim sabah 8 de talep verdim hala odenmedi senin nasıl odeniyoYa amk ne tarafa yaptı iz lan bekleyin ödemez diyene inanmayın. Ben 2 inciyi çektim kardeşimin üstüne açtım hesap demin ödendi acele etmeyin 1 e kadar yollarlar
pc den giriyorum benİzin verildi nerde yaziyot kanka
geldi bro ödeme. darısı sana. adamlar bide atm den yatırmış nasıl rahatladım varya harbi kral siteGelince haber etsene kanka
Sağol kanka inşallah simdimi geldigeldi bro ödeme. darısı sana. adamlar bide atm den yatırmış nasıl rahatladım varya harbi kral site
evet az önce yattı. canlı destek 8-13 arası çekimi verin bekleyin gün içinde ulaşacaktır dedi.Sağol kanka inşallah simdimi geldi
Bize daha gelen bişey yok bromevet az önce yattı. canlı destek 8-13 arası çekimi verin bekleyin gün içinde ulaşacaktır dedi.