- 13,337
- 15,407
- 113
Oha 3 oldu bi siktir ya
Valla yazik tarihinde 15 dkda 3 gol atmamistirOnu diyorum ya dostum 1 versek 02 biter.
12 dakikada attiValla yazik tarihinde 15 dkda 3 gol atmamistir
Sana da geçmiş olsun dost demek ki alt a cok para baglanmis 12 dk da 3 gol inanilmaz. Ikinci yarı da gol cikmaz macda bide canlicilari patlatirlar3,5 alt oynadım bende bu maça şaka mı bu
Ben diycektim ama bu sefer meksikada hiç bişey belli olmuyor. Bu maçta abartı sayıda gol çıkabilir dep en az 2 gol atacaktır evi bilmem. Ben kuponu görünce arkadasa neden üst oynamadım diycektim anlamsız olurdu.neyse bekleyelim bakalım hiç belli olmaz bakarsın yenilmezValla yazik tarihinde 15 dkda 3 gol atmamistir
Dolardan dolayi zaten Arjantin Venezuela meksika batik durumda youtuberlari izliyorum ulkede ekonomik kriz var. Oyuzden guney amerika da suan Acayip sike oluyor klupler iflas bayragini cekmısSırf bu kupon iicin bile yakarlar adamı hepsi ac kulüplerin gelirleri düştü hele bu guney amerikaymis meksikaymis bu toplumlarda para icin anasini babasini keserler o yüzden gol suprizine oynayin ilk yari 3 gol cikti 4.5 alt ik yari 0 0 2.5 ust olursa oyle olcak
1,5 üste bile güvenemedim gittim 3,5 alt oynadım ben bu kadar şanssız olduğum bir dönem daha hatırlamıyorumSana da geçmiş olsun dost demek ki alt a cok para baglanmis 12 dk da 3 gol inanilmaz. Ikinci yarı da gol cikmaz macda bide canlicilari patlatirlar
Herkes yasiyor dost bende 10 gundur cekim veremedim nazar a geldik en sin cekim 26 si.her inisin bi cikisi oluo1,5 üste bile güvenemedim gittim 3,5 alt oynadım ben bu kadar şanssız olduğum bir dönem daha hatırlamıyorum
Maç boyle de bitebilir belli olmaz bu lig1,5 üste bile güvenemedim gittim 3,5 alt oynadım ben bu kadar şanssız olduğum bir dönem daha hatırlamıyorum
AL bak dost her gun 2-3 k cekiodum 10 gundur tik yok1,5 üste bile güvenemedim gittim 3,5 alt oynadım ben bu kadar şanssız olduğum bir dönem daha hatırlamıyorum
Minnesota 3,5 gol üstü dedim ilk yarıyı izledim çok iyi kontraya çıkıyor ben oynadıktan sonra kaleye isabetli şutları yok Cruz maçı böyle bitse de farketmez artık dost yattık keşke 3-3 bitseMaç boyle de bitebilir belli olmaz bu lig
biliyorum dost senin maçları buradan takip ediyorduk geceleri bu ara cidden nerede yatacağımız maç var elimiz ona gidiyor anlam veremiyorumAL bak dost her gun 2-3 k cekiodum 10 gundur tik yok