- 1,526
- 956
- 113
Beyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
bol şans dostumBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Akıt gelsinBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Kanka senin 133 k noldu labol şans dostum
Bol şanslarBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Hoşgeldin kardeşim bol şanslarBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Nasibini alamadın mı diğer yerden@Klan123 bol şanslar
İşine bak ben bugün alacağımı aldımNasibini alamadın mı diğer yerden
Harcamıştır yaKanka senin 133 k noldu la
Kral sen 133 k adamsin buralarda ne işin var parayi hemen mi erittin?bol şans dostum
Knk fena harcadın adamı pardon adam mı yazdım benNasibini alamadın mı diğer yerden
Sendeki şans lazım bizede heryerden nasibini aldın kankaNasibini alamadın mı diğer yerden
kanka o mevzunun aslı çok farklı ama herkes şunu bilsin bazı arkadaşlar var bizi dolandırıcı yaptı kimseye yanlışım olmadı burda olmazdaKanka senin 133 k noldu la
Bol sansBonusla başlayalım bakalımEkli dosyayı görüntüle 74957
bol sans kankam getirtelimBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Knk o olay şakamıydıkanka o mevzunun aslı çok farklı ama herkes şunu bilsin bazı arkadaşlar var bizi dolandırıcı yaptı kimseye yanlışım olmadı burda olmazda