- 76
- 22
- 8
Arada şansa alan oluyormuş demek ki nadir de olsa inşallah öderlerBana anında verdiler valla da kupon yatacak gibi tutarsa bakacaz artık
Arada şansa alan oluyormuş demek ki nadir de olsa inşallah öderlerBana anında verdiler valla da kupon yatacak gibi tutarsa bakacaz artık
Kupon karabağ maçından yattı zaten son macimdi 🤣Arada şansa alan oluyormuş demek ki nadir de olsa inşallah öderler
Evet adamıyım onların ve özellikle sana deneme bonusu vermemeleri için talimat verdim.Aynen paşam daha deneme bonusu vermiyor site adamisin sanırım ilk talep ettiğimde islem sirasinda yoğunluktan dolayı biraz bekleyebilirsiniz dedi 2 saat sonra aklıma geldi bi bakım diye desteğe baglandım bu cevabi verdi sizin gibiler adam olmaz
Ya abi bi git sw padişah senin 600 TL ne kalmamış rahat ol geç atiorlar ama atiorlar saglamdr rahatlıkla bonusu alabilirsinizKonuya güvenerek padişah bete üye olup 100 tl deneme bonusu aldım 600 çekşm verdim 3 saattir bakım ayağına çekşm yollamıyorlar güvenip üye olmayın sakım
Mal olduğun burdan beli ama site adamı olmadığını da slk olduğundan öğrenmiş oldum milleti sadece üye yapmak için diyosun dedim ama anlamazsınEvet adamıyım onların ve özellikle sana deneme bonusu vermemeleri için talimat verdim.
Hatta işim gücüm yok burdakilerin bu sitede oynayacağı 100 lirayı kovalıyorum.
Ödeme gelir sağlamKral ben betebetten aldım 250 TL de 2500 TL ye kadar yatirimsiz cekebilirsiniz diyor pek inandırıcı değil öder mi sen ödeme aldın mi
Aynen sağlam puhahahahaÖdeme gelir sağlam
Bu nedir reis nasıl aliyoruzGüzel site 100 lira veriyor kullanıcı adım neslihancalman19
Ekli dosyayı görüntüle 678973