Geride kalıyor görmeyenler olunca yazılmayan kalıyor. O konuda tekrar üste çıksın diye mesaj yazınca kimse umursamıyor. Zaten forumda 1 haftadır durgunluk var yeni siteler yok insanlara yardımcısı olunsun diye açıyoruz50 sefer aynı başlık açıldı sıkılmadınız mı bi sayfa ileri gitsen göreceksin zaten
Kardeşim su yazdıklarına üye olmayan varsaHerkes bildiklerini yazarsa iyi olur ben başlıyorum herkese yardımcı oluruz.
Betlike
Betvole
Beticket
Pusulabet
Padişahbet
Extrabet
Yeni başlayan veya deneme bonusu yeni almaya başlayan birileri olabilir.Kardeşim su yazdıklarına üye olmayan varsa
Yol yakınken kumarı bıraksın bence
İşte bende onu diyorum hiç başlamasın yol yakınkenYeni başlayan veya deneme bonusu yeni almaya başlayan birileri olabilir.
yeni başlayanlar için el klavuzu mu bu hocamYeni başlayan veya deneme bonusu yeni almaya başlayan birileri olabilir.
Kurtuluş Savaşından dönerken atın üstünde kupon yapıyorduk bu sitelerin deneme bonusları ileHerkes bildiklerini yazarsa iyi olur ben başlıyorum herkese yardımcı oluruz.
Betlike
Betvole
Beticket
Pusulabet
Padişahbet
Extrabet
Zaten herkes bildiklerimi eklesin diye açıldı konuBu konu biraz varsa siz ekleyin gibi olmuş.
Bu siteler örnek örnek. Bunun gibi siteleri soruyoruz ne anlamaz insanlarsiniz yaKurtuluş Savaşından dönerken atın üstünde kupon yapıyorduk bu sitelerin deneme bonusları ile
Yok yok yıllar önceydi böyle bonuslarBu siteler örnek örnek. Bunun gibi siteleri soruyoruz ne anlamaz insanlarsiniz ya
Beticket şartları nelerHerkes bildiklerini yazarsa iyi olur ben başlıyorum herkese yardımcı oluruz.
Betlike
Betvole
Beticket
Pusulabet
Padişahbet
Extrabet
250 freespin veriyor 1 katı çevir minumum 250 maksimum 10 katı kadar cekebiliyorsunBeticket şartları neler
link varmı betticket250 freespin veriyor 1 katı çevir minumum 250 maksimum 10 katı kadar cekebiliyorsun
link varmı betticket
Evet betlike betvole falanda aynı eski site bunlar bonusları da güzelBu arada betticket resmen bedavadan para dağıtıyor spordada 1.40 orandan bı maç oynayıp cekiyorsun yada arkadasin dediği gibi freespinde 1 kat çevirip çekiyorsun