- 3,618
- 1,724
- 113
Kanka ben Türk düşmanı değilim umarım yenerManchester united kırmızı yemese deplasmanda copenhag'a 4 5 atardi en az tek kale oynuyordu galatasaray akıllı oynarsa yener
Avrupa'da Türk takımı desteklemeyen etek giysin.
Kanka ben Türk düşmanı değilim umarım yenerManchester united kırmızı yemese deplasmanda copenhag'a 4 5 atardi en az tek kale oynuyordu galatasaray akıllı oynarsa yener
Söz konusu Bayern'se rahat oynamaz kendi gibi oynadı oyuncular aynı oyuncu denediler atamadılar.Bayern istese icerde dagitirdi rahat oynadi salladı rakip seçti
dost zaten avrupa da her türk takımını desteklememiz gerek ülke puanı için sonra 1. olan 3 eleme oynayınca ağlıyor herkesKanka ben Türk düşmanı değilim umarım yener
Avrupa'da Türk takımı desteklemeyen etek giysin.
maçı izledin mi dost bayern münihin içerde ki gs ve manchester united la oynadığı maçın üşenmezsen 90 dksını incele bir de copenhangla oynadığı maçın 90 dksını incele anlarsın ne dediğimi sattı falan muhabettlerine girmiyorum rahatlığından bahsediyorumSöz konusu Bayern'se rahat oynamaz kendi gibi oynadı oyuncular aynı oyuncu denediler atamadılar.
Hadi 0-0 biten maçta rahat oynadılar ilk maçta yine Kopenhag harika top oynamıştı o zamanda rahat mıydılar ?
Öyle gir twitter'a Gs , Fb , Bjk yenilince millet dalga geçmek için giriyor sadecedost zaten avrupa da her türk takımını desteklememiz gerek ülke puanı için sonra 1. olan 3 eleme oynayınca ağlıyor herkes
boş insanlar onlarÖyle gir twitter'a Gs , Fb , Bjk yenilince millet dalga geçmek için giriyor sadece
Kanka ona bakarsan Gs - Bayern ilk maçı izledim 90dk Bayern münih ilk 45 dk topa 1 kere değdi gol oldumaçı izledin mi dost bayern münihin içerde ki gs ve manchester united la oynadığı maçın üşenmezsen 90 dksını incele bir de copenhangla oynadığı maçın 90 dksını incele anlarsın ne dediğimi sattı falan muhabettlerine girmiyorum rahatlığından bahsediyorum
Lig ve kupa umurlarinda değil. Tek hedefleri şampiyonlar ligiEkli dosyayı görüntüle 434509
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Kopenhag'ın son maçlardaki düşüşü sürüyor.
A Grubu'nda Bayern Münih'in ardından 5 puanla ikinci sırada yer alan ve 12 Aralık Salı günü Galatasaray'ı konuk edecek olan Kopenhag, Danimarka'da başarısız sonuçlar alıyor.
Son 5 maçtan galibiyet çıkaramayan Kopenhag, son olarak Danimarka Kupası Çeyrek Final ilk maçında Silkeborg'a yenildi. Mavi-Beyazlılar evinde oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.
Avrupa, lig ve kupada çıktığı son 5 maçtan galibiyet çıkaramayan Kopenhag; Brondby ve Bayern Münih ile golsüz berabere kalırken, Viborg, Aarhus ve Silkeborg'a yenildi. Çeyrek final rövanşına Silkeborg karşısına yarın çıkacak olan Danimarka temsilcisi, ardından 12 Aralık'taki Galatasaray sınavını bekleyecek. Kazananın şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı garantileyeceği kritik maç öncesi Danimarka temsilcisinde moraller iyi değil.
Teknik ekibin Danimarka Kupası Çeyrek Final rövanş maçını çok önemsemediği yerel basında yer alırken, çıkış yolu olarak Galatasaray maçına odaklandıkları belirtildi. Kopenhag'da hedef en kötü ihtimalle beraberlik alıp, 5 puanı bulunan ve averajla üstte yer alan Galatasaray'ın öne geçmemesini sağlamak.
Okan hocaya bildirim girmiştir Penaltıı dostBuradan zaha icardi kerem ve zhece sesleniyorum Küçümsemeyin @Shellac üyelikleri var degilmi forumda duyarlar
o kadar yıldıza ayıp olmasınLig ve kupa umurlarinda değil. Tek hedefleri şampiyonlar ligi
@Başkan nezaman karşı tarafa 1.5 2.5 gol bahsi alırsa puan alıyoruz Kopenhag içinde Bekliyoruz bu totemi başkanım 😀Okan hocaya bildirim girmiştir Penaltıı dost
bu konuyu okan hocama anlatıyorum hemen gerekli önlem taktik çalışmalarını yapsıno kadar yıldıza ayıp olmasın
her seferinde ilk golü biz yedik
bu sefer ilk golü biz atıp
onlar gole uğraşıren 2 ye 3 e gitmemiz gerekir
önemli olan ilk golü biizm atıp 2 yi 3 de bulmamız
çünkü son dakika da 1-1 olursa 1 puan işimize gelmez
tek hedef goller ve yenmemi yönünde olması
Bakalım. Zannetmiyorum amao kadar yıldıza ayıp olmasın
her seferinde ilk golü biz yedik
bu sefer ilk golü biz atıp
onlar gole uğraşıren 2 ye 3 e gitmemiz gerekir
önemli olan ilk golü biizm atıp 2 yi 3 de bulmamız
çünkü son dakika da 1-1 olursa 1 puan işimize gelmez