bu tür filmler izleyerek neyi amaçlıyosun ? gerçek hayatta yapmak istediğin fakat çeşitli sebeplerden dolayı yapamadığın içgüdülerini bastırmak muhtemelen bu filmlerden sana bi fayda çıkabilceğini düşünmüyorum introlarını bile izleyince geçirceğin zamana yazık
Keyif veriyor. Sebebini ben de bilmiyorum. Ama ben de aynı şeyleri yapmak istediğimden değil. Farklı olduğu için belki de. İzlediğim dehşet sahneleri duyularımı diri tutuyor. En azından konusu, hayatta hep iyilerin son anda kazandığı filmler kadar hayali ve dangalakça değil. Yani belki de gerçeğe daha yakın olduğu için seviyorum gore filmleri
Senin hayatta yaptığın herşeyin bir sebebi var mı ? O zaman senin mantığına göre, John Wick izleyip hayran kalan herkes te kendisini onun yerinde hayal ettiği için izliyor olsa gerek. Herkes zaten kendisini Matrixin Neosu zannediyor. Kalan herkes simülasyon. Kimse Matrixi ben simülasyonum diye izlemiyor
Filmin sonunda kötülerin kazandığı yani daha gerçeğe yakın filmler önerebilirsen belki o filmler de dikkatimi çeker. Gerçekçi şeyleri seviyorum ve insanların tam kurtuldum derken kafasına baltayı yemesi gayet gerçekçi. Esas kurtulsa bu ne lan derdim