Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kore Film Önerileri

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,873
113

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
894
339
63

Daha birçok gore film var. Benim aralarından seçtiklerim bunlar. Tabi ki Testere ve Texas katliamı serilerini söylemiyorum bile. Listeye koysam, sen hangi mağaradan çıktın diye cevap yazan tipler oluyor
Manyak manyak filmler izlemeyin ilerde anksiyete gecirmeniz olası benden söylemesi bilincaltınız çöplük olmus zaten

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,873
113
Boş adamsın diyenler de gitsin John Wick, Hızlı ve Öfkeli falan izlesin işte. Jet uçağını çalıştırmak için depoya votka dolduruyorlardı son seride

apuzcheva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
384
63
Felekten bir gece tum serilerini izlemeyene tavsiye ederm

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,112
8,201
113
JO KOBRANİN TAKİBİ ÖNCESİNDE MİSİLLEME VAR TÂBİ

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,535
1,030
113
şu filmleri izleyipte neyinden zevk alıyorlar gram anlamış değilim insanın bir sempatisi olur onu izler

apuzcheva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
384
63
Boş adamsın diyenler de gitsin John Wick, Hızlı ve Öfkeli falan izlesin işte. Jet uçağını çalıştırmak için depoya votka dolduruyorlardı son seride
Teksasi bilmiyrm testerenin serilerini ciktiginda takip ettm izlemedgm yok yasini bilmyrm gec denk gelmis olablrsn orada ki ince msjlsri alamaz herkez devami olsa keske testere

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,129
4,918
113
bu tür filmler izleyerek neyi amaçlıyosun ? gerçek hayatta yapmak istediğin fakat çeşitli sebeplerden dolayı yapamadığın içgüdülerini bastırmak muhtemelen bu filmlerden sana bi fayda çıkabilceğini düşünmüyorum introlarını bile izleyince geçirceğin zamana yazık

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,873
113
Teksasi bilmiyrm testerenin serilerini ciktiginda takip ettm izlemedgm yok yasini bilmyrm gec denk gelmis olablrsn orada ki ince msjlsri alamaz herkez devami olsa keske testere
Testerenin ilk 3 serisi gayet iyiydi. Cinayetlerin bir amacı vardı çünkü. Sonraki serilerde iyice boşa sardılar. Son seri hoşuma gitti ama

apuzcheva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
384
63
Yokluktan izlemiştim. Komedi filmleri sarmıyor pek. Espiriler çok bayağı. Sasha Baron Cohenin filmleri fena değil pek komedi dalında. Ona gülüyorum
Yabanci komedi bende sevmem ama o seri asiri hosuma gitmisti cok dogal gelmisti ilk ciktgnda rast gele yabanci alt yazi sinemada gulmekten kendimi alamamistm

apuzcheva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
384
63
Testerenin ilk 3 serisi gayet iyiydi. Cinayetlerin bir amacı vardı çünkü. Sonraki serilerde iyice boşa sardılar. Son seri hoşuma gitti ama
Cinayetleri ilk 3 seride canice isliyordu ama kimlere neden yapiyordu cinayetlerin amaci vardi dedgn gibi amac burda bunlardan haz almak degl izledgni anlamak paylasimn icin tesekkrler sen aldrma dgerlerine

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,873
113
Yabanci komedi bende sevmem ama o seri asiri hosuma gitmisti cok dogal gelmisti ilk ciktgnda rast gele yabanci alt yazi sinemada gulmekten kendimi alamamistm
Artık komedi filmi çekmek çok zor. Bir grubu tiye alsan hemen sosyal medyayı yıkıyorlar. Bir eşcinsel şakası yapsan tüm eşcinseller hop hemen ayaklanıyor

apuzcheva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
384
63
Artık komedi filmi çekmek çok zor. Bir grubu tiye alsan hemen sosyal medyayı yıkıyorlar. Bir eşcinsel şakası yapsan tüm eşcinseller hop hemen ayaklanıyor
Sen o seriyi izle dostm gercekten pisman olmazsin trajedikomik onlarinki

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,873
113
bu tür filmler izleyerek neyi amaçlıyosun ? gerçek hayatta yapmak istediğin fakat çeşitli sebeplerden dolayı yapamadığın içgüdülerini bastırmak muhtemelen bu filmlerden sana bi fayda çıkabilceğini düşünmüyorum introlarını bile izleyince geçirceğin zamana yazık
Keyif veriyor. Sebebini ben de bilmiyorum. Ama ben de aynı şeyleri yapmak istediğimden değil. Farklı olduğu için belki de. İzlediğim dehşet sahneleri duyularımı diri tutuyor. En azından konusu, hayatta hep iyilerin son anda kazandığı filmler kadar hayali ve dangalakça değil. Yani belki de gerçeğe daha yakın olduğu için seviyorum gore filmleri

Senin hayatta yaptığın herşeyin bir sebebi var mı ? O zaman senin mantığına göre, John Wick izleyip hayran kalan herkes te kendisini onun yerinde hayal ettiği için izliyor olsa gerek. Herkes zaten kendisini Matrixin Neosu zannediyor. Kalan herkes simülasyon. Kimse Matrixi ben simülasyonum diye izlemiyor

Filmin sonunda kötülerin kazandığı yani daha gerçeğe yakın filmler önerebilirsen belki o filmler de dikkatimi çeker. Gerçekçi şeyleri seviyorum ve insanların tam kurtuldum derken kafasına baltayı yemesi gayet gerçekçi. Esas kurtulsa bu ne lan derdim

Son düzenleme: