Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kötü Bir Gün

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,250
5,326
113
Kötü bir gün geçirdik dostlar ne oynasam hep gelecek gibi oldu ama döndü dolaştı yattı kuponlar bunlar sadece birkaçı.Basaksehir üst olsa özel orandan 15k geliyordu.Basket maçı son saniye üçlük yedi 8.5k gitti vs vs . Yakın zamanda bırakmam lazım bu illeti beynimi yedi

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
geçmiş olsun kombine kuponu sırf o yüzden yapmıyorum mümkün oldukça dellendiriyor kıl payı tekten kaçınca

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,535
6,611
113
bence herkes aynı durumda şanssızlık mı dersen bence değil ya karabatak gibi o gün geldiği zaman futbol bahsi tek golden yatıyor basket alt desen üst üst desen alt alıyor slotta bonus 10x ödüyor rulette nereyi kapatmazsan orası geliyor bazen diyorum acaba kişiyi batırmak için özel senaryolar mı geliştiriyorlar yoksa topluca mı adamı düzüyorlar diye düşünüyorum

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,250
5,326
113
Cepte 100 TL kaldı şimdi yarın uğraş dur onu yukseltmeye çalış. Allah yardımcımız olsun

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,250
5,326
113
bence herkes aynı durumda şanssızlık mı dersen bence değil ya karabatak gibi o gün geldiği zaman futbol bahsi tek golden yatıyor basket alt desen üst üst desen alt alıyor slotta bonus 10x ödüyor rulette nereyi kapatmazsan orası geliyor bazen diyorum acaba kişiyi batırmak için özel senaryolar mı geliştiriyorlar yoksa topluca mı adamı düzüyorlar diye düşünüyorum
Futbol bahsi oynamıyorum ama onlar da bugün sinir bozucu oynayanlar için.Misal Chelsea ve Manchester dk 30 2-0 öyle de bitti Manchesterin birkaç dakikasi var şuan

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,535
6,611
113
Futbol bahsi oynamıyorum ama onlar da bugün sinir bozucu oynayanlar için.Misal Chelsea ve Manchester dk 30 2-0 öyle de bitti Manchesterin birkaç dakikasi var şuan
tam maçını söyledin dünden plan yaptım o kadar kafa patlattım ilk yarı nottingham gol atar bahsine oynadım 3.10 orandan her kupona ekledim 41 de gol attılar tesadüfe bak ki ofsayt diye iptal edildi sinirden ikinci yarı da dep gol atar aldım oda yatıyor şu anda :D

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,250
5,326
113
tam maçını söyledin dünden plan yaptım o kadar kafa patlattım ilk yarı nottingham gol atar bahsine oynadım 3.10 orandan her kupona ekledim 41 de gol attılar tesadüfe bak ki ofsayt diye iptal edildi sinirden ikinci yarı da dep gol atar aldım oda yatıyor şu anda :D
5dk sonra iptal oldu hatta o gol ben de şaşırdım. Sana da geçmiş olsun

Vanolas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
912
113
geçmiş olsun dost inanılmaz bir şanssızlık var gülüyorum sinirden manu maçında 1 taç ile yattım bende az önce

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Kötü bir gün geçirdik dostlar ne oynasam hep gelecek gibi oldu ama döndü dolaştı yattı kuponlar bunlar sadece birkaçı.Basaksehir üst olsa özel orandan 15k geliyordu.Basket maçı son saniye üçlük yedi 8.5k gitti vs vs . Yakın zamanda bırakmam lazım bu illeti beynimi yedi
Geçmiş olsun dost