Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Çıkarmam Lazım

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
188
89
28
Şuan çalışmıyorum sadece 4000 TL kredi kartı borcum var. Babam benim için pastane açacak parayı o veriyor orada sorun yok ama düğünüm yaklaşıyorum ve bu aralar para sıkıntım var nasıl kredi ve ya kredi kartı çıkartabiliriz. Başvurunca tüm bankalardan alabileceğiniz toplam limiti aştınız diyorlar

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,862
3,303
113
Şuan çalışmıyorum sadece 4000 TL kredi kartı borcum var. Babam benim için pastane açacak parayı o veriyor orada sorun yok ama düğünüm yaklaşıyorum ve bu aralar para sıkıntım var nasıl kredi ve ya kredi kartı çıkartabiliriz. Başvurunca tüm bankalardan alabileceğiniz toplam limiti aştınız diyorlar
Bu tarz seyler için bankalar son 6 ay calısma ve sigorta girişi istiyor dost hele ki sicilin cok cok iyi degilse cok zor kredi işi

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
188
89
28
Bu tarz seyler için bankalar son 6 ay calısma ve sigorta girişi istiyor dost hele ki sicilin cok cok iyi degilse cok zor kredi işi
Bir ara buralarda biri istediğiniz kadar limitli bir şekilde kredi kartı çıkartabilirim diyordu isteyene

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,862
3,303
113
En basit kredi veya kredi kartı veren banka fibabanka gibi su sıralar. Vatan alısveriş kredisi cıkmıyorsa zaten hiçbir yerde kolay kolay cıkmaz. Sms le basvuru yap eger cıkarsa fibabanka subesine ugra derim

krotachvil1907

Üye
Yeni Üye
22
5
3
100 TL ve altı faturalarınız 30 TL'ye ödenir.İlgilenenler özelden ya da @bitexen_ref kullanıcı adı ile telegram üzerinden ulaşabilir.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Bir ara buralarda biri istediğiniz kadar limitli bir şekilde kredi kartı çıkartabilirim diyordu isteyene
Dostum bbdknin karari sonrasi tum bankalar sana tanimlanam havuzdaki rakami ortak kullanarak kredi, kredi karti ve esnek hesabi tanimlayabiliyor. Ornek 50bin limitin varsa 5 bankadan da alsan 1 bankadanda alsan toplamda alabilecegin tutar 50bin olur. Krali gelse inanma istedigin kadar limit cikartirim diyene. Tokatlanma durduk yere.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,663
113
dostum sakın ola istediğin limiti çıkartırız diyenlere kanma dolandırıcılar bankanın genel müdürü dahi gelse sana kredi çıkartamazlar bu durumdayken alabileceğin total tutar bankalar tarafından belirleniyor zaten farklı bankalarda olsa toplam tutarı geçemezsin şunu yapabilirsin arçelik bayileri taksitle telefon veriyor nerdeyse 2 katına geliyor cihaz alıp başka bir telefoncuya düşük fiyata satabilirsin arada bayağı fark olacak üstelikte fazla para ödeyeceksin zor durumdaysan bi bu yol var

Genco1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
22
18
dostum sakın ola istediğin limiti çıkartırız diyenlere kanma dolandırıcılar bankanın genel müdürü dahi gelse sana kredi çıkartamazlar bu durumdayken alabileceğin total tutar bankalar tarafından belirleniyor zaten farklı bankalarda olsa toplam tutarı geçemezsin şunu yapabilirsin arçelik bayileri taksitle telefon veriyor nerdeyse 2 katına geliyor cihaz alıp başka bir telefoncuya düşük fiyata satabilirsin arada bayağı fark olacak üstelikte fazla para ödeyeceksin zor durumdaysan bi bu yol var
Nasıl veriyor arçelik bayisi neye göre veriyor hocam

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,663
113
Nasıl veriyor arçelik bayisi neye göre veriyor hocam
kredi notun kötü olsada veriyor arkadaşım gitmişti dehşet borcu vardı gidip almıştı şaşırmıştım bende gittim bana da verdiler senetle telefon satıyor işte arçelik bi espirisi yok yani fazla para ödüyon az para eline geçiyor tek maçtada bitiyor :D

Genco1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
22
18
kredi notun kötü olsada veriyor arkadaşım gitmişti dehşet borcu vardı gidip almıştı şaşırmıştım bende gittim bana da verdiler senetle telefon satıyor işte arçelik bi espirisi yok yani fazla para ödüyon az para eline geçiyor tek maçtada bitiyor :D
Ne zaman aldın hocam yakın zamandami bi de hemen imzayı atıp alabiliyormusun bi de istediğin telefonu alabiliyonmu

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,663
113
Ne zaman aldın hocam yakın zamandami bi de hemen imzayı atıp alabiliyormusun bi de istediğin telefonu alabiliyonmu
dostum icralık dosyan varsa zor ama dosyan yok kredi puanın berbatsa yine de alabilirsin bazıları vermiyor bazıları veriyor arçelik bayilerinin sorabilirsin tek tek hemenalfinans ile çalışıyorlar senet ile birlikte limitin 4-5k oluyor ona göre cihaz alabiliyorsun üstünü alamıyorsun hemen imzaları atıyorsun onlarda satmak için aldığını biliyor zaten umurlarında değil paralarına bakarlar olursa hemen alıp gidiyorsun telefonu

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,612
1,000
113
Kanka özelden yaz Bi yöntem var daha önce limit düşükte olsa kredi kartı alınabiliyor icralığın falan yoksa ben öyle almıştım 2.5 kredi kartı 3 4 kuzene de almıştık burdan yazmamayım bankadan fişlenmiyelim 😂

Genco1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
22
18
Kanka özelden yaz Bi yöntem var daha önce limit düşükte olsa kredi kartı alınabiliyor icralığın falan yoksa ben öyle almıştım 2.5 kredi kartı 3 4 kuzene de almıştık burdan yazmamayım bankadan fişlenmiyelim 😂
Bana yazsana özelden sana yazamıyorum kardeşim

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
2,415
113
@erhanbey22 dolandirilmasinlar diye etiket attım dost ağa dusmesinler diye malum armut çok

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
818
113
Bizede yaz şunu bro dm den yazdım sana