Hadi vardiArkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim
Bana bi hepsiburada veriyor icrayı yeni kapadım. Sende dene bi istersen. 20.000+27.500 verdiDostlar varmı ya hadi yi yapacam ondan başka varmı lütfen ilgileniniz
Alacam tmm da 1 tl yatırım istiyor başka banka açmam gerekli 1 tl atmadan hangi bankayı aktif edebilirimBana bi hepsiburada veriyor icrayı yeni kapadım. Sende dene bi istersen. 20.000+27.500 verdi
Hesap kartin falan yokmu hic icinde 1 tl olanAlacam tmm da 1 tl yatırım istiyor başka banka açmam gerekli 1 tl atmadan hangi bankayı aktif edebilirim
Hepsipay mi yoksa hepsiburada premium mu?Bana bi hepsiburada veriyor icrayı yeni kapadım. Sende dene bi istersen. 20.000+27.500 verdi
Kardeşim harun ve ozan diye temsilci var yardimci olurlarArkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim
Nays dene direk veriyor bana 2000 vermiştiDostlar varmı ya hadi yi yapacam ondan başka varmı lütfen ilgileniniz
Nays denedim bana 1 tl bile vermediNays dene direk veriyor bana 2000 vermişti
3 yıldır düzenli çalışıyorum, fena bir maaşım yok. 1100 küsür şu an kredi notu. Hepsiburada 1 k limit veriyor. Kk borcu var 2 k onu da düzenli ödüyorum zaten. Vallahi anlamadım bu işi bir türlü kredi çıkmıyor bana