Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Arkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,793
11,284
113
Arkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim
Hadi vardi

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,958
393
83
Hepsiburada alışveriş kredisi veriyor finansman tarzında telefon al sat yapabilirsin

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
588
245
43
1050 puanım var kimse kredi vermiyor maaşlı calisanız telefon için çekicem bende

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Dostlar varmı ya hadi yi yapacam ondan başka varmı lütfen ilgileniniz

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,804
5,119
113
Kardeşim harun ve ozan diye temsilci var yardimci olurlar

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Hadi aldım kredi kartı 101 lerden kod ile teslim alabilrisin diyor 101 lerde yok çeşmede yaşıyorum deli olacam

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,931
893
113
3 yıldır düzenli çalışıyorum, fena bir maaşım yok. 1100 küsür şu an kredi notu. Hepsiburada 1 k limit veriyor. Kk borcu var 2 k onu da düzenli ödüyorum zaten. Vallahi anlamadım bu işi bir türlü kredi çıkmıyor bana

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
300
198
43
3 yıldır düzenli çalışıyorum, fena bir maaşım yok. 1100 küsür şu an kredi notu. Hepsiburada 1 k limit veriyor. Kk borcu var 2 k onu da düzenli ödüyorum zaten. Vallahi anlamadım bu işi bir türlü kredi çıkmıyor bana

Reis atm kartsız işlem ile tc numarana para yatır dur , 2-3 hafta sonra limit hazır v.s derler bu bankalar...