- 1,887
- 857
- 113
Nkolay dene ama faizleri yüksek1050 puanım var kimse kredi vermiyor maaşlı calisanız telefon için çekicem bende
Nkolay dene ama faizleri yüksek1050 puanım var kimse kredi vermiyor maaşlı calisanız telefon için çekicem bende
Bana verdiNays denedim bana 1 tl bile vermedi
Bunu hiç duymamıştım. Deneyelim bakalım belki işe yararReis atm kartsız işlem ile tc numarana para yatır dur , 2-3 hafta sonra limit hazır v.s derler bu bankalar...
Cep telefoncılarArkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim
iphone 15 al sat hocamHepsiburada 60 bın limit verdi ne alabiliriz
Olurmuiphone 15 al sat hocam
yani niye olmasın al kutu kapalı faturayı al git telefoncuya sat , intten birine iş yaptırma dolandırıcı var .tanıdık bir telefoncu vardır elbet benim telefoncu ipu kapalı kutu faturalı 2 3 bin tl aza alıyorOlurmu
Tmm saglasnyani niye olmasın al kutu kapalı faturayı al git telefoncuya sat , intten birine iş yaptırma dolandırıcı var .tanıdık bir telefoncu vardır elbet benim telefoncu ipu kapalı kutu faturalı 2 3 bin tl aza alıyor
Ankardayım yardımcı olur musunAnkara da olanlara yardımcı olabilirim diğer türlü buradan olmuyor maalesef para pul işleri yanlış anlaşılıyor vs
Bunu nasıl aliyoz bro.uygulamanin tam adı nedirBana bi hepsiburada veriyor icrayı yeni kapadım. Sende dene bi istersen. 20.000+27.500 verdi
Hepsiburada uygulamasını indir kardo üyelik oluştur sonra da hepsipay limiti al var ana sayfada oradan bilgilerini doldur sonra limit veriyor sana telefon falan alıyorsun 3 taksitle 1 yada 2 günde geliyorBunu nasıl aliyoz bro.uygulamanin tam adı nedir
Vere vere 1k verdi napim bunu ben salak herifler yaw 😁 premium üyelik falan diyor para falanmi yatırmak lazımdı düzgün limit almak için salak bunlarHepsiburada uygulamasını indir kardo üyelik oluştur sonra da hepsipay limiti al var ana sayfada oradan bilgilerini doldur sonra limit veriyor sana telefon falan alıyorsun 3 taksitle 1 yada 2 günde geliyor
Kanka nerden görüyorsun hangi banka verdi o limitiVere vere 1k verdi napim bunu ben salak herifler yaw 😁 premium üyelik falan diyor para falanmi yatırmak lazımdı düzgün limit almak için salak bunlar
Valla ben icralıktım yeni kapadım 20.000 hepsiburada 27.500 de hepsifinans vermişti broVere vere 1k verdi napim bunu ben salak herifler yaw 😁 premium üyelik falan diyor para falanmi yatırmak lazımdı düzgün limit almak için salak bunlar
Yaw nasıl iş anlamadım ben hesap varmış daha önceden ama tlfn no hanımın mail benim hanımın banka kartı tanımlı ama kişisel bilgiler bana ait nasıl olmuş bu iş ben anlamadım.limit sorgula diyorum numara adınıza kayıtlı olmadığı için işleme devam edemiyoruz diyor numara güncellemeyle calisiyorum oda olmuyor.sacma sapan bı iş normal limit 1k verdi dierini hiç vermiyor2 tane limit var diğeri vermedimi @Hayat1kumar