Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
67
28
Kredi kartına sürekli asgari ödeme yapıyorsanız veya eksi bakiye ödemeniz varsa kredi puanınız ne olursa olsun yüksek miktarda kredi alamazsınız. Yüksek miktarda kredi çekmek istiyorsanız kredi kartı borcunu sıfırlayacaksın varsa eksi bakiyenide o zaman rahatça çekersin.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
145
43
Arkadaşlar acil kimliğim yeni geldi kaybetmiştim kredi veren vs yerleri yazın bugün alayım lütfen rica ediyorum görüntülü görüşme ile filan vs Kumar için değil dara düştüm bilgilendirme geçilirse sevinirim
Cep telefoncılar

fatsama

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
53
28
Ankara da olanlara yardımcı olabilirim diğer türlü buradan olmuyor maalesef para pul işleri yanlış anlaşılıyor vs

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,902
51,031
113
Hepsiburada uygulamasını indir kardo üyelik oluştur sonra da hepsipay limiti al var ana sayfada oradan bilgilerini doldur sonra limit veriyor sana telefon falan alıyorsun 3 taksitle 1 yada 2 günde geliyor
Vere vere 1k verdi napim bunu ben salak herifler yaw 😁 premium üyelik falan diyor para falanmi yatırmak lazımdı düzgün limit almak için salak bunlar

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,996
3,376
113
Vere vere 1k verdi napim bunu ben salak herifler yaw 😁 premium üyelik falan diyor para falanmi yatırmak lazımdı düzgün limit almak için salak bunlar
Valla ben icralıktım yeni kapadım 20.000 hepsiburada 27.500 de hepsifinans vermişti bro

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,902
51,031
113
2 tane limit var diğeri vermedimi @Hayat1kumar
Yaw nasıl iş anlamadım ben hesap varmış daha önceden ama tlfn no hanımın mail benim hanımın banka kartı tanımlı ama kişisel bilgiler bana ait nasıl olmuş bu iş ben anlamadım.limit sorgula diyorum numara adınıza kayıtlı olmadığı için işleme devam edemiyoruz diyor numara güncellemeyle calisiyorum oda olmuyor.sacma sapan bı iş normal limit 1k verdi dierini hiç vermiyor

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,875
1,466
113
Banada 6k limit tanımlandı ne alabiliriz ki 6kya nakit için

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
276
63
benim 30k limitin 21 duruyor nakite cevirmem lazim ama r10dakiler hep telefon gelince ödeme yapiyor hemde 21k 10.5 ödeme yapiyor kafama yatmadi kabul etmedim