Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kart Nakit

rdwnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
444
142
43
S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
a.s oldubile yatır oradan iyzico ya çek ve banka hesabına yatır yada tersini yap önce iyzico ya yatır oradan oldubile oldubilden tekrar iyzicoya sonra bankana çek

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,927
14,154
113
S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Günlük 7500 e kadar paparadan yapabilirsin 2600 lük yap 150 işlem ücreti keser hepsi o. Paparan yoksa çevrendekilerden papara bul yap . Ben hep paparadan yapıyorum

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
85
28
Eşinin adına Papara hesabı aç kredi kartı ile yatır sonra onun Papara dan senin paparana para gönder ordan senin bankana çek veya siteye at