- 1,745
- 188
- 63
ya nerde kapandi daha 1 saat once yaptimkapandı o devir
ya nerde kapandi daha 1 saat once yaptimkapandı o devir
a.s oldubile yatır oradan iyzico ya çek ve banka hesabına yatır yada tersini yap önce iyzico ya yatır oradan oldubile oldubilden tekrar iyzicoya sonra bankana çekS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Kassa nedir kanka ilk kez duydumKassa uygulamasını indir ordan nakite çevirirsin
Alt yazi geç anlaşılmadıArkadaşlar üye olun davet kodumun 100 lira çekin banka hesabınıza anında uuuRi3QH papel
Günlük 7500 e kadar paparadan yapabilirsin 2600 lük yap 150 işlem ücreti keser hepsi o. Paparan yoksa çevrendekilerden papara bul yap . Ben hep paparadan yapıyorumS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Eşinin adına Papara hesabı aç kredi kartı ile yatır sonra onun Papara dan senin paparana para gönder ordan senin bankana çek veya siteye atS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Kart bilgilerini giriyorsun %3 falan komisyon alıyor günlük Max 5k yatırılıyor ordan kendi banka hesabına çekiliyorKassa nedir kanka ilk kez duydum
Bakim kanka playstorede var miKart bilgilerini giriyorsun %3 falan komisyon alıyor günlük Max 5k yatırılıyor ordan kendi banka hesabına çekiliyor
EvetBakim kanka playstorede var mi
Bakim hemen dost yalniz benim adkma detl kart sorun olmaz demi
Onu bilmiyorum ben kendi hesabımdan yaptım hepBakim hemen dost yalniz benim adkma detl kart sorun olmaz demi
Onu ogrenmek lazm kredi kartinda benm isim soy isim diyor kassada yatrmda benm adima deglOnu bilmiyorum ben kendi hesabımdan yaptım hep
Kart sahibinin üstüne aç hesabı başka çözümü yokOnu ogrenmek lazm kredi kartinda benm isim soy isim diyor kassada yatrmda benm adima degl
Kassa da bu is yerine bagli degil diyor o nedir kankaKart sahibinin üstüne aç hesabı başka çözümü yok
Yatırabilirsin problem yokS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Anlaşmalı olduğu bankalar var heraldeKassa da bu is yerine bagli degil diyor o nedir kanka
Olabilr ya sansima arkadasjn birine atcm o yardmcinolcak papara ileAnlaşmalı olduğu bankalar var heralde
Kanka sitelere yatirmayi dene bi, heetpay plus yontemi olanlardanS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm