Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Çıkarma

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,562
6,661
113
kanka ücreti en sonda alıyorlar çıkmazsada herhangi bir ücret talep etmiyorlarmış
işte o güveni sana sağlayıp işlem aşamasında alıyorlar üç beş ne çıkarsa sende mecbur ne de olsa işimiz görülecek diye kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyorsun veriyorsun hop tokatlandın oluyor

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,562
6,661
113
Özel bankalarda şube müdürlerinin fonksiyonu yüksek diye biliyorum. Kamu bankalarında elbet bazı açıklar vardır. Bunu bilen bilir.
Ev,araba vs. teminat sunabilecek bir şeyleri olsa yetkilerini kullanabilirler diye düşünüyorum aksi halde mal varlığı olmayana neyin karşılığında kredi çıkartacaklar kendinlerini de bu potaya sokmazlar diye tahmin ediyorum tabi hepsi ihtimaller dahilinde arka planda neler döndüğünü bilmek zor

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
30
28
Kardeşim okuyorsun çalışmıyorsun 300k lık karttan bahsediyorsun aylık ödemesi minimum 40 k olur o kartın bence hiç gerek yok yaza 5 ay var zaten 5 ayda 200k kenara atsan istediğin motoru alırsın inanma böyle adamlara
kanka alacağım motor 120-160 bandında aylık ödemesi tahminimce 15-20 civarı olur beni çok zorlama
işte o güveni sana sağlayıp işlem aşamasında alıyorlar üç beş ne çıkarsa sende mecbur ne de olsa işimiz görülecek diye kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyorsun veriyorsun hop tokatlandın oluyor
arkadaşla yarın bi konusayım tam sistemi öğrenmeye calışayım kafama yatarsa düşünürüm yoksada para biriktirmeye başlayalım yavaştan

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
1,235
113
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
Evet yapılıyordu eskiden bankada tanıdık oldumu o işler kolay komisyon alıyor ama

Seymen7799

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
12
3
kanka alacağım motor 120-160 bandında aylık ödemesi tahminimce 15-20 civarı olur beni çok zorlama

arkadaşla yarın bi konusayım tam sistemi öğrenmeye calışayım kafama yatarsa düşünürüm yoksada para biriktirmeye başlayalım yavaştan
İnternette kredi kartı asgari ücret hesaplayıcı var ordan bi hesaplarmısın ben hesapladım şimdi aylık 90k gösteriyor çünkü 50k üzeri asgari oranı artıyor

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
36
28
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
Mümkün kardeşim ama çok borca gireceksin daha gençsin böyle borçların altına girme seni yüksek maaştan sigortalı gösterecek üç ay primlerini yatıracak sonra adına kredi ve kredi kartı alacak sende de dünya kadar para alacak bizim zamanımızda banka arayıp kredi veriyordu o zamanlar bu işi yapanlar bir sekreter oturtup bin kişiye kart ve kredi aldılar şimdi yöntemler değişsede aslında mantık aynı sahte sigorta yarın emekliliğini etkiler girme bu işlere parayı napcan otur huzuruna Bi simit ye

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
30
28
Mümkün kardeşim ama çok borca gireceksin daha gençsin böyle borçların altına girme seni yüksek maaştan sigortalı gösterecek üç ay primlerini yatıracak sonra adına kredi ve kredi kartı alacak sende de dünya kadar para alacak bizim zamanımızda banka arayıp kredi veriyordu o zamanlar bu işi yapanlar bir sekreter oturtup bin kişiye kart ve kredi aldılar şimdi yöntemler değişsede aslında mantık aynı sahte sigorta yarın emekliliğini etkiler girme bu işlere parayı napcan otur huzuruna Bi simit ye
hocam herhangi bir sigorta girişi olmayacak sigorta girişi olsa 1M na kadar cıkartabileceklerini söylediler sigortasız haliyle max 300k

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
36
28
hocam herhangi bir sigorta girişi olmayacak sigorta girişi olsa 1M na kadar cıkartabileceklerini söylediler sigortasız haliyle max 300k
Kardeş onunda yöntemi sahte teminat mektubu adına teminat verecekler tabi fason bu işlere girme öğrenci adamsın çok zorda kalırsan Dmden ulaş bana aydan aya harçlık göndereyim sana. Uzak dur bu kalpazan işlerden daha 20 yaşındasın gün doğmadan neler doğar bırak bu kumar işlerini yapsak biz yapardık bu işten parayı yaşım 45 bu işin hayrını göreni. Görmedim

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
30
28
Kardeş onunda yöntemi sahte teminat mektubu adına teminat verecekler tabi fason bu işlere girme öğrenci adamsın çok zorda kalırsan Dmden ulaş bana aydan aya harçlık göndereyim sana. Uzak dur bu kalpazan işlerden daha 20 yaşındasın gün doğmadan neler doğar bırak bu kumar işlerini yapsak biz yapardık bu işten parayı yaşım 45 bu işin hayrını göreni. Görmedim
abi harçlık için teşekkürler benim ihtiyacım yok ama öyle bir niyetin varsa gerçekten ihtiyacı olan birine vermen daha doğru olur

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,417
15,459
113
Bana da yapsınlar valla ben ilk defa duyuyorum onu puan olmayınca çıkmıyor ben QNB çalışanıyım benim bankam bana veremiyor araya kimleri soktum bide onlar nasıl ayarlıyormuş merak ettim
Bende onu dedim bak sen banka çalışanı olduğun halde alamamissin çalışmayan adama nasıl verecekler kirli bir iş gibi duruyor