anladım hocam da yinede biraz tuhaf geliyor sigorta vs yok findeks 1280 300k kredi kartı deneyip görecez hayırlısıHerşey legal sadece düşük limitin yükseliyor yada direk yüksek limitli bir hesaba sabip oluyorsun
anladım hocam da yinede biraz tuhaf geliyor sigorta vs yok findeks 1280 300k kredi kartı deneyip görecez hayırlısıHerşey legal sadece düşük limitin yükseliyor yada direk yüksek limitli bir hesaba sabip oluyorsun
kanka findeks iyi zaten 1280 dahada yükselmiyor sonrasında yıllardır daha görmedimKanka sana bir taktik 6 ay otomatik ödeme talimatı verirsen 2 faturaya hem kredi limitin artar hem kartların limitini arttırırlar.
Eğer İcralık falan durumun yoksa.
Sadece 6 ay dediğimi yap ve Findeks puanının ne kadar arttığına bak.
KKB 1280 ise 1 milyon 500 bin şak diye kredi çıkar 😆anladım hocam da yinede biraz tuhaf geliyor sigorta vs yok findeks 1280 300k kredi kartı deneyip görecez hayırlısı
La otomatik ödeme ver 6 ay sonra 1500 üstü olmazsa gel buradayım.kanka findeks iyi zaten 1280 dahada yükselmiyor sonrasında yıllardır daha görmedim
vereyim kanka onuda deneyelimLa otomatik ödeme ver 6 ay sonra 1500 üstü olmazsa gel buradayım.
o zaman iştr altından kalkamayız 😅KKB 1280 ise 1 milyon 500 bin şak diye kredi çıkar 😆
Sen boşver o işin sonu uçurum amk dediğimi yap 2 tane faturaya elektrik telefon fark etmez otomatik ödeme ver.o zaman iştr altından kalkamayız 😅
🤣🤣🤣🤣 İstiyorsan limit bana DM gönder limitin yükseliro zaman iştr altından kalkamayız 😅
tamamdır kanka bu aydan itibaren deneyeceğimSen boşver o işin sonu uçurum amk dediğimi yap 2 tane faturaya elektrik telefon fark etmez otomatik ödeme ver.
%100 1.500ün üstüne çıkar.
kanka 3 gün önce red yedik beklemek lazım🤣🤣🤣🤣 İstiyorsan limit bana DM gönder limitin yükselir
Boş iş 3 gün önce başvurdum olayları bu iş bildiğin gibi değil 🤣 limit istersen DM kutusu oradakanka 3 gün önce red yedik beklemek lazım
Ya arttırdı parayı vermedi ne yapacann Başkan'a mı şikayet edicenBoş iş 3 gün önce başvurdum olayları bu iş bildiğin gibi değil 🤣 limit istersen DM kutusu orada
2009da bana kredi lazımdı düğün vs için ama puan çok kötü öncesinde 2 kart patlatmışım gecikmede krediler var maaş bankam yapıkrdiydi gidip şubeyle vs görüştüm o zaman maaşımda iyi ortlama aylık 3-4 asgari ücret alyrm, yok çıkmıyor yapacağımız bişey yok vs ,bigün internette komisyonla kredi çıkartılır yazıyo içimden dedim lan çıksa zaten banka verir neyse aradım dedim ben parayı almadan komisyon vs vermem tamam dedi kartalda buluştuk yarım saate o zamanın parası 20.000 kredi çıkarttı 3.000i bunlara verdim ve o krediyi bu yvşk yapıkredi verdi. 1-2 aysonra baktım buluştuğum tombulla yanındaki elemanlar tvde ) kelepçelemişler bunları yanında da kelepçeli bankacılar meğer bankacılarla anlaşıp iş kurmuşlar. öyle bişeydir belkiBeyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k
2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
o senin dostun felan değil, direk uzaklaş.Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k
2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)