Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Çıkarma

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
30
28
Kanka sana bir taktik 6 ay otomatik ödeme talimatı verirsen 2 faturaya hem kredi limitin artar hem kartların limitini arttırırlar.
Eğer İcralık falan durumun yoksa.
Sadece 6 ay dediğimi yap ve Findeks puanının ne kadar arttığına bak.
kanka findeks iyi zaten 1280 dahada yükselmiyor sonrasında yıllardır daha görmedim

IKPEAZU

Think Different.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
605
584
93
Çıkarırsan 3-5 ay sonra 20 yaşında kararan hayat diye konu açarsın… benden demesi önündeki 10 yılını düşünüyorsan öyle şeyler açmayı düşünme bi abi tavsiyesi olarak algıla bunu…

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
2009da bana kredi lazımdı düğün vs için ama puan çok kötü öncesinde 2 kart patlatmışım gecikmede krediler var maaş bankam yapıkrdiydi gidip şubeyle vs görüştüm o zaman maaşımda iyi ortlama aylık 3-4 asgari ücret alyrm, yok çıkmıyor yapacağımız bişey yok vs ,bigün internette komisyonla kredi çıkartılır yazıyo içimden dedim lan çıksa zaten banka verir neyse aradım dedim ben parayı almadan komisyon vs vermem tamam dedi kartalda buluştuk yarım saate o zamanın parası 20.000 kredi çıkarttı 3.000i bunlara verdim ve o krediyi bu yvşk yapıkredi verdi. 1-2 aysonra baktım buluştuğum tombulla yanındaki elemanlar tvde :)) kelepçelemişler bunları yanında da kelepçeli bankacılar meğer bankacılarla anlaşıp iş kurmuşlar. öyle bişeydir belki

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
66
28
Bu Instagram'da kredi cikarilir falan diyenler yalan heralde

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,123
1,490
113
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
o senin dostun felan değil, direk uzaklaş.