- 2,027
- 981
- 113
direkt açarlar da belki nakit avansa izin vermezler onu da paparayla vs çözersin zaten
Evet marketten yiyecek alabilirsin akşama krallar gibi sofra kurŞu 500 kullanılıyo mu la😬
Son 30 güne girdim diye uyarı maiyetinde eve kagit gönderdiler dost . Bende popo korkusundan hemen asgariyi ödeyip gecikmeden karti cikardim.90 günü 1 gün geçsin kart iptal bir daha almazsın 5 yıl boyunca
A101 önünde bekle birine çektir o sana para versin 0 komisyonNakite çevirmem lazım
1 gün sonra açılıyorDostlar merhaba.
3 dönem asgari ödemeyi yapamadigim için kredi kartim kullanima kapanmıştı.
Son asgari borcu ödedim. Ama kartın kullanima acilmasi icin borcun tamamini ödemem lazımmış. Borcun tamamını ödeyince kart hemen açılıyor mu ? Yani borcun tamamini yatirip geri cekicem de.
1-2 gune falan mi açılır yoksa hemen açılır mi ? Tahminime göre hemen açılması lazim. Borcun tamamını bi arkadasimdan alıp ödeyeceğimde geri cekmem gerekiyor sonrasında.
2019 daki kapanan bir borca adamlar garanti bankası maaş bankama e haciz koymuş ve kalkmadı halen çözümü yokmu kiBankaların ebesini opim. Ziraat hesaptaki paraya bloke katmıştı banka tüm borç odenince açılacak demişti ama 2 aydır daha bloke açılacak. Bloke katarken hemen katıyorlar açarken zorla
350 tlye 300e cevirirler anca dostNakite çevirmem lazım
Olsun var mı bildiğiniz350 tlye 300e cevirirler anca dost
Acilmaz o kartSon 30 güne girdim diye uyarı maiyetinde eve kagit gönderdiler dost . Bende popo korkusundan hemen asgariyi ödeyip gecikmeden karti cikardim.
Simdi ana borcu da ödeyip kullanima tekrar actiracam
Bozum yasak olmasa Sana kalmaz burası zaten dostum merak etmeBozum yasak olmasa ben bozardim 😁
30 gün mü gecikti yoksa 60 gün mü eğer 60 gün gecikmisse açılmaya bilir ama 1 ay gecikmisse asgariden biraz fazla ödesende açılırSon 30 güne girdim diye uyarı maiyetinde eve kagit gönderdiler dost . Bende popo korkusundan hemen asgariyi ödeyip gecikmeden karti cikardim.
Simdi ana borcu da ödeyip kullanima tekrar actiracam
Biraktiysan iyi bırakmayıp gizliden yapıyorsan birgün patlatirlar seni ayiktirayimUyarı alana kadar kaç kişiye bozdum sana da kalmaz uyarı alınca bıraktım
Anlat arkadaşa ziraat müdürü durumuAcilmaz o kart
Kart açılır ama nakit çekime kapatılmış olabilir, buna dikkat etDost garanti bankasi kart limitim 74.000 TL
3 aydir asgarisi 25-30 bin tl civari geldi odeyemedim. En son bi arkadas yardım etti de son asgarinin tamamını ödedim.
Şimdi kartin borcunu tamamen yatirip akabinde nakit avans cekip biraz da kasa uygulamasına atıp ordan cekecemde. Borcun tamamini ödeyince hemen açılıyor yani
60 gün galiba zanetmem acilicaginaKart açılır ama nakit çekime kapatılmış olabilir, buna dikkat et