İş bankası uygulamasından talep et belki verirÇok değil 18k borcum var ama eğitimde olduğum için 40 gündür ödeyemiyorum. 6 7 k kredi lazım puan düşük sanırım pek anlamam bu işlerden nasıl çıkarabilirim
İşcepte 4k kkartı varİş bankası uygulamasından talep et belki verir
Deniz iş Akbank garanti denedimİş bankası uygulamasından talep et belki verir
Yanlış anlama da 2010 yılından beri bende her Nisan ayında düze çıkıyorumNisan ayında düze çıkıyorum nasıl kredi çıkarabilirim
Ben Nisan ayından sonra devlet memuru oluyorum o manada düze çıkıyorumYanlış anlama da 2010 yılından beri bende her Nisan ayında düze çıkıyorum
Hadi kart onayladı ama dediğim gibi evde değildim bu yüzden geldi gitti veresiye mi ne oradanda kredi verdi ama sadece a101bankalar kredileri yalnızca paraya ihtiyacı olmayanlara verir. kimse sana kredi mredi vermez kısaca.
Bankalardan git yüz yüze görüş internet üzerinden her red yediğinde kredi notun dusuyodu eskiden hâlâ öyle mi bilmiyorumBen Nisan ayından sonra devlet memuru oluyorum o manada düze çıkıyorum
NeBankacı yalan diyor
Aktifbank nkolay indir 10000 çıkarDeniz iş Akbank garanti denedim
Hayırlısı olsun broBen Nisan ayından sonra devlet memuru oluyorum o manada düze çıkıyorum
5 6 ay otomatik ödeme talimatı ver 100bin bile çekersin haciz veya başka durumun yoksaİşcepte 4k kkartı var