- 18,740
- 12,767
- 113
Hepsiburada migros monaypay kredim a101 hadihangisini kastediyorsun dostum ya faturalıya geçtim misal paycell limitim 500 dü yükselsin diye geçtim 250 ye düşürdüler fjjf
Hepsiburada migros monaypay kredim a101 hadihangisini kastediyorsun dostum ya faturalıya geçtim misal paycell limitim 500 dü yükselsin diye geçtim 250 ye düşürdüler fjjf
birisi yazmıştı en sağlıklı yöntem şu herhangi bir kredi kartı için uption uygulaması var pttnin kendi uygulaması %5 komisyon ile nakite çevirip kendinize gönderim sağlayabilirsiniz ama uption sözleşme onayı istiyor bana 1 hafta sonra evrak geldi onayladım olduA101 kredi kartindaki parayı nasıl kullanabiliriz siteye atabiliriz yada bankaya çekebiliriz ?
olabilir dostum ya benim kredi puanım hesaplanmıyor ondan ötürü olabilir kredi kart kullanmaya başladım yeni yeni oluşsun diyeHepsiburada migros monaypay kredim a101 hadi
Yok knk ığdırda yaptımEmre sen askerliği Kırklareli'nde mi yaptin
He soy isimlerimiz aynı la gardaş nerelisin 😂😂Yok knk ığdırda yaptım
En iyisi tefeci ağa alınca şike şike ödüyorsun bunları ödeme sevkin kaciyo faiz biniyor 😂😂Bunlara bulasmamak en iyisi hocam
1 haftami sürüyor bu işlem Kankabirisi yazmıştı en sağlıklı yöntem şu herhangi bir kredi kartı için uption uygulaması var pttnin kendi uygulaması %5 komisyon ile nakite çevirip kendinize gönderim sağlayabilirsiniz ama uption sözleşme onayı istiyor bana 1 hafta sonra evrak geldi onayladım oldu
hesap sözleşme onayı istiyor kiminden istemiyor bende tam emin değilim ama uygulama çok cazip nakit avans dehşet faiz alıyor kuyumcular %15-20 alıyor böyle %5 hiçbir şey1 haftami sürüyor bu işlem Kanka
Kanka olumlu yanıt veremiyoruz dedi bakayım yarın mesai saatleri içinde müşteri hizmetleri ile görüşeceğimhesap sözleşme onayı istiyor kiminden istemiyor bende tam emin değilim ama uygulama çok cazip nakit avans dehşet faiz alıyor kuyumcular %15-20 alıyor böyle %5 hiçbir şey
Kassa programı var kardeşim ben geçenlerde yaptım banka hesabıma aktardim maks 5 dk sürdü storeden indir ordan yönlendirirler ama ne kadar sağlıklı bilemem bı araştir istersenKanka olumlu yanıt veremiyoruz dedi bakayım yarın mesai saatleri içinde müşteri hizmetleri ile görüşeceğim
Kassa programı ne oluyorKassa programı var kardeşim ben geçenlerde yaptım banka hesabıma aktardim maks 5 dk sürdü storeden indir ordan yönlendirirler ama ne kadar sağlıklı bilemem bı araştir istersen
çevremde çalışıp ev,araba alanı veya gelecek planı yapanı daha ben görmedim maaşla çalışarak sadece yaşanır elbette bir tık konforlu yaşanır ama kendi işin olmayınca hep yerinde sayarsınŞöyle şeyleri görünce kendimi daha çok sorguluyorum rutin yememe içmeme ayırdığım paraların haricinde bu kumar illetine bulaşmamış olsam altının doların arttıgı oranları düşününce şuan bir arabam kesin vardı zorlasam etsem belki evimde vardı. Yaş 30 20 sinden itibaren iyi maaşa çalışan bir insan olarak söylüyorum bunu da
nomissiz pragmatic ülkeyi talan etti bankalar 4 sene evvel zorla veriyordu kredi kartı onlar bile el çekti milletten betco ve pragmatic play işbirliği bitsin ülkede enflasyon falan kalmaz 😅😆Pragmatic bitti bundan sonra kredim ürunleri düşünsün
Pragmatik yerine borsaya para yatırsan hepimiz rahattık baran. Hatta senile sofra kurma ihtimalimiz bile vardı 100'lük Beylerbeyi Göbek açardım sana ..nomissiz pragmatic ülkeyi talan etti bankalar 4 sene evvel zorla veriyordu kredi kartı onlar bile el çekti milletten betco ve pragmatic play işbirliği bitsin ülkede enflasyon falan kalmaz 😅😆