Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto ile En Fazla Çekiminiz Ne Kadar?

abdulhamit36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
437
83
agalar bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum, kripto ile en büyük çekiminiz ne kadardı, sonrasında banka, polis vs. ile sorun yaşadınız mı?

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,847
6,694
113
2022 nin başında 225k çekmiştim o zaman yarım bitcoin etmişti. Tüm miktarı tek seferde bankaya çektim sonra diğer bankalara dağıttım. 1 ay sonra tüm miktarı çektiğim bankada ki mobil şube girişim bloke olmuştu. Sonra şubeye çağırdılar. İşte beyfendi bu para neyin nesi yüklü miktar giriş olmuş hesabiniza diye bende borsa da alım satım yaptım bitcoin de falan dedim. Blokenizin açılması için kanıt sunmanız gerekiyor dedi bende zorunda değilim dedim. Banka da ki çalışan da o zaman ömür boyu blokeli kalacak hesabınız demişti bende kalsın dedim hala öyle duruyor. Blokeli gelen giden olmadı hiç kapıma daha

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,752
5,778
113
127k ama binancetr den geldiği için bi sorun olmamıştı gelir gelmez nakit çekmiştim şubeden

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
350k çektim 50-50 şeklinde yurtdışı bingx kullandım hiçbir şey olmadı türk parasına çevirmek içinde egemoney