- 28
- 18
- 18
Bloke koyuldunasıl el koydu ne diyor ne istedi?
Bloke koyuldunasıl el koydu ne diyor ne istedi?
Sen bingöllü müsün gardaşYatırım amaçlı yatırdım söyle kanka
YokSen bingöllü müsün gardaş
E normaldir dostum türk borsalarını kullanmış sın soğuk cüzdan kullansanaEn güvenli yöntem diyordu herkes, bakın buda deilmis bigun hepimiz bu cezasyi yiyeceğiz beyler güvenli yöntem falan yokEkli dosyayı görüntüle 687026
Para direk siteden mi geldi ne sordular yani tekrar hesabı açtırabildin mi ?Bloke koyuldu
Dost sen anlarsin bu soguk cuzdandan patyi nasil aktaricazE normaldir dostum türk borsalarını kullanmış sın soğuk cüzdan kullansana
Ben trust Wallet kullanıyorum ordan nakite çevireceğim zama borsa ya paribu ya atıyorumDost sen anlarsin bu soguk cuzdandan patyi nasil aktaricaz
trborsasına aktaracaksın dostum ama senden gönderim ücreti isteyecek trx ona ihtiyacın var muhtemelen şu anDost sen anlarsin bu soguk cuzdandan patyi nasil aktaricaz
Dost simdi trust walletde usdt var ordan binanceye atacam ama islem ucretini tron istiyor usdt yide trona ceviremihorumBen trust Wallet kullanıyorum ordan nakite çevireceğim zama borsa ya paribu ya atıyorum
Ewet trx alamiyorum nasil yapicaz o isitrborsasına aktaracaksın dostum ama senden gönderim ücreti isteyecek trx ona ihtiyacın var muhtemelen şu an
binance kullanıyosan ordan trx gönderim sağla cüzdana sonrada usdt olarak borsaya çek buEwet trx alamiyorum nasil yapicaz o isi
Peki dost psribuya bi 300 attim ortan trus wallete atarim diye ama ordanda izin vermiyor acaba hesapda blokemi varki kripto gonderemiyorumbinance kullanıyosan ordan trx gönderim sağla cüzdana sonrada usdt olarak borsaya çek bu
aynen bunu yapman lazım. paribu falan uğraşma binance tr ile yapbinance kullanıyosan ordan trx gönderim sağla cüzdana sonrada usdt olarak borsaya çek bu
Gönderim ücretleri sabit mi yoksa değişiyor mu mesela 10 bin göndereceğim kaç lıralık tron olsun hesaptabinance kullanıyosan ordan trx gönderim sağla cüzdana sonrada usdt olarak borsaya çek bu
Aynısını bende yaşadım tron istiyor işlem ücreti için ordan da trona ceviremiyorsun bende bitexenden trust a tron gonderdim o şekilde çektim ama tabi bayağı ugrastrimisti sonra sportsbet te icerde 30 dolar bıraktım onuda tekrar 100 dolar yapmıştım bu sefer de uğraşmayayim diye direk bitexene çekmiştim inşallah sorun yaşamam Bi de bu çıktıPeki dost psribuya bi 300 attim ortan trus wallete atarim diye ama ordanda izin vermiyor acaba hesapda blokemi varki kripto gonderemiyorum
Ben gecen sene yuklu kazandigimda once fastexe ordan paribuya xekmisdimAynısını bende yaşadım tron istiyor işlem ücreti için ordan da trona ceviremiyorsun bende bitexenden trust a tron gonderdim o şekilde çektim ama tabi bayağı ugrastrimisti sonra sportsbet te icerde 30 dolar bıraktım onuda tekrar 100 dolar yapmıştım bu sefer de uğraşmayayim diye direk bitexene çekmiştim inşallah sorun yaşamam Bi de bu çıktı
Bro bn kripto kullanmiyorumki yahu mevzu bu zaten.hele siteye hic para atmiyorum sadece bikac kez odul cikdi onlar geldi 1 kerede su borsa sitesi kcexe para yatirdim hepsi buE normaldir dostum türk borsalarını kullanmış sın soğuk cüzdan kullansana