- 95,659
- 51,464
- 113
Kanka ben bugün aldım tebligatı 3 sene 2 gün olmus24/01/2022 diyor tebliğ edilme tarihi ne önemli olan o 3 seneyi geçtiyse itiraz edemiyorsun Serdar maalesef @Hayat1kumar
Kanka ben bugün aldım tebligatı 3 sene 2 gün olmus24/01/2022 diyor tebliğ edilme tarihi ne önemli olan o 3 seneyi geçtiyse itiraz edemiyorsun Serdar maalesef @Hayat1kumar
Gidicem zaten bana hiç hı şekilde gerekçelendirme ve suç belirtilmedi savunma bile yapamadimAynısı bana 10 gün önce geldi 57 bin TL. Gittim sulh ceza ya itiraz ettim hemen git çoğu kişinin silinmiş bende sonuç bekliyorum.
3 sene 2 gün olduğu nerede yazıyorKanka ben bugün aldım tebligatı 3 sene 2 gün olmus
Bro suç tarihi yazıyor ya tebligatda 01.22.2022 ben bugün aldım 3 sene 2 gün oluyo ama bikac gundur muhtarliktaydi tebligat3 sene 2 gün olduğu nerede yazıyor
Sana tebliğ edildi günü baz alcan kanka 3 seneyi geçiyorsa itiraz ederizBro suç tarihi yazıyor ya tebligatda 01.22.2022 ben bugün aldım 3 sene 2 gün oluyo ama bikac gundur muhtarliktaydi tebligat
Ben her türlü itiraz edicem zaten azda deilki be 5 k falan olsa oderdim 25 bide yavsklarSana tebliğ edildi günü baz alcan kanka 3 seneyi geçiyorsa itiraz ederiz
Sen gene itiraz et ama kanunen 3 seneyi geçmemişse kabul olmayabilirBen her türlü itiraz edicem zaten azda deilki be 5 k falan olsa oderdim 25 bide yavsklar
Reis bu konunun aynı tarihlerinde beni de aradılar ifade için ama iş için farklı sehirdeyim dedim tamam olduğun yere gönderelim ulaşınca ararlar seni dediler bana ama bir aydır arayan soran yok sence arayıp bilgi alsam mı yoksa beklesem miSana tebliğ edildi günü baz alcan kanka 3 seneyi geçiyorsa itiraz ederiz
Bekle dostReis bu konunun aynı tarihlerinde beni de aradılar ifade için ama iş için farklı sehirdeyim dedim tamam olduğun yere gönderelim ulaşınca ararlar seni dediler bana ama bir aydır arayan soran yok sence arayıp bilgi alsam mı yoksa beklesem mi
Sonra aramadan direkt ceza falan keserlerse kesilince aynı gün e devlette vergi borçlarına düşer mi bilgin varmı cezası önemli değil kesilsin de ifadeye gelmedin vs farklı işler açarlar başıma ondan çekiniyorum sadeceBekle dost
Dost ifadeye gelmen için sana ulaşamazsa tüm aileni arıyorlar merak etme gelmen için e devlette de gözükmez gelmedenSonra aramadan direkt ceza falan keserlerse kesilince aynı gün e devlette vergi borçlarına düşer mi bilgin varmı cezası önemli değil kesilsin de ifadeye gelmedin vs farklı işler açarlar başıma ondan çekiniyorum sadece