- 174
- 62
- 28
5,30 verdi banaBu siteye 1 trilyonla gir yeminle 10 dakika sürmez biter
5,30 verdi banaBu siteye 1 trilyonla gir yeminle 10 dakika sürmez biter
Zaten spor yok gerisinde oyna sıkıntı yok ama 3-5 lira veriyor Fs değmez zamanınaKazanç dilediğimiz alan olmuyormu
Tam bunu yazmaya geldimKukubet olsaydı adı uye olurdum
Vah benim masum kardeşim. Sen zannediyor musun ki devletin haberi yok? Trt’de avrupa maçı yayınlanıyor reklam panoları buradaki sitelerin reklamlarıyla dolu. Örnek çoğaltılır da gerek yok. Ha sen sitelere kayıt olmadan bilgilerin güvende zannediyorsan sana bir yazılım mühendisi olarak yalnızca gülerim canım kardeşim Kaldı ki bu site bana mail yollamış oradan haberim oldu, everymatrix altyapısı dışında ( Bileceğin üzere en taşşaklı altyapı) hiç bir siteye üye olmadım. E piyasadaki en taşşaklı siteler bile senin bilgilerini satarken sence bu kadar kasmaya gerek var mı?Site ayarlı, slotlar sahte. Lisansı yok. Şöyle sitelere 3 kuruş için tcnizi telefonunuzu yazacak kadar düşmeyin. Bir siteye kayıt olmadan biraz bakinin. Yarın öbür gün kapınıza 50k borç gelince üzülürsünüz
Ege üniversitesi yazılım mühendisiyim, öncelikle konuyu bu kadar dar açıdan bakmanı işi bilirkişiyim zannedip bilmemene veriyorum. daha önce conte alt yapılı çoğu sitenin yapim ve yazılım aşamasında yer edinmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, arka planda dönen Tc veya mail ofansifli anlaşmaların çoğu alt yapıların arkasında dolanan network ağlarını sağlayan insanlar tarafından yapılıyor. bunu uzun uzadıya anlatmak da pek istemiyorum soz de yazılım mühendisinin az çok bilmen gerekir. Alt yapısına güvenmediğin bir siteye giriş yapıp sahte donanım içeren bir yazılıma bilgilerini yazarsan her türlü korsanligi yaparlar. TRT veya bla bla kanalda bile bunları yapıyorlar artık devlet diye belirtmen ise tamamiyle cahillik. Milli piyango sitelerinde bile günümüz kumar oyunlarına artık erişim var, önemli olan vergi verip vermemen. Devlet işte buna bakar ve istediği cezai miktarı kanun çerçevesinde yansıtır yazılım konusunda biraz daha geliştirmeni ve forumda yeni olduğun için biraz daha okuyup anlamanı tavsiye ederim. SağlıcaklaVah benim masum kardeşim. Sen zannediyor musun ki devletin haberi yok? Trt’de avrupa maçı yayınlanıyor reklam panoları buradaki sitelerin reklamlarıyla dolu. Örnek çoğaltılır da gerek yok. Ha sen sitelere kayıt olmadan bilgilerin güvende zannediyorsan sana bir yazılım mühendisi olarak yalnızca gülerim canım kardeşim Kaldı ki bu site bana mail yollamış oradan haberim oldu, everymatrix altyapısı dışında ( Bileceğin üzere en taşşaklı altyapı) hiç bir siteye üye olmadım. E piyasadaki en taşşaklı siteler bile senin bilgilerini satarken sence bu kadar kasmaya gerek var mı?