- 19,288
- 9,858
- 113
Biz hayattan zevk almayı bilmiyoruz bu kadar basit baska şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz zaman belki bırakırız
21 gün kuralı uygulamak lazimbelki bir gün biz de kurtuluruz bağımlılıktan
Aynen dostBiz hayattan zevk almayı bilmiyoruz bu kadar basit baska şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz zaman belki bırakırız
O kadar doğru dedin ki knkKanka 21 gün falan hikaye.Tamamen iradeyle alakalı bir şey.Günlük yaşantımıza hobiler ekleyerek bırakabiliriz ancak.Millet hayatını dolu dolu yaşıyor.Kumar oynayarak biz kendimizi mahvediyoruz.Kim bu kumar işinde mutlu?Kazansan tatmin etmiyor dur biraz daha kazanayım şansım açık diyor kaybediyorsun,kaybetsen anasını satayım şansım yok deyip kaybediyorsun.Tamamen bu sistemde bir döngü içindeyiz.Millet sinemalara,tiyatrolara gidiyor.Arkadaşlarıyla sosyal aktivitelere sürekli katılıyor geziyor eğleniyor bizim yaptığımız tek bir şey yok.Şahsen benim spora gitmek dışında hiçbir hobim yok.En son sinemaya ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.Bu yüzden harbiden sağlam hobiler edinmek gerek
Herneyse kanka şansım açık ben devam edeyim 😄Kanka 21 gün falan hikaye.Tamamen iradeyle alakalı bir şey.Günlük yaşantımıza hobiler ekleyerek bırakabiliriz ancak.Millet hayatını dolu dolu yaşıyor.Kumar oynayarak biz kendimizi mahvediyoruz.Kim bu kumar işinde mutlu?Kazansan tatmin etmiyor dur biraz daha kazanayım şansım açık diyor kaybediyorsun,kaybetsen anasını satayım şansım yok deyip kaybediyorsun.Tamamen bu sistemde bir döngü içindeyiz.Millet sinemalara,tiyatrolara gidiyor.Arkadaşlarıyla sosyal aktivitelere sürekli katılıyor geziyor eğleniyor bizim yaptığımız tek bir şey yok.Şahsen benim spora gitmek dışında hiçbir hobim yok.En son sinemaya ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.Bu yüzden harbiden sağlam hobiler edinmek gerek
guzel guzel devam tutar inşHerneyse kanka şansım açık ben devam edeyim 😄Ekli dosyayı görüntüle 111653
Kanka diyoruz diyoruzda bizden bir yol olmuyor.Ama ben vallahi çok kararlıyım şu aralar çok soğumaya başladım yavaştan bırakacağım.Sağlam hobi arıyorum.Düzenli bir ilişki olsun hayatımı yönlendirebileceğim bir şekil olsun kariyer falan yapmak için neler yapabilirim bunları kovalayacağım.Boş vakit bırakmak istemiyorum kanka günümde.Şöyle herkes gibi sabah erken kalkıp gün boyu işlerimle ilgilenmek eğlenmek akşamda yorulup uyumak istiyorum.Bunun içinde neler gerekiyorsa onları denemeye bakacağımO kadar doğru dedin ki knk
Ben de başladım böyle hafiften puzzle ile uğraşıyorumKanka diyoruz diyoruzda bizden bir yol olmuyor.Ama ben vallahi çok kararlıyım şu aralar çok soğumaya başladım yavaştan bırakacağım.Sağlam hobi arıyorum.Düzenli bir ilişki olsun hayatımı yönlendirebileceğim bir şekil olsun kariyer falan yapmak için neler yapabilirim bunları kovalayacağım.Boş vakit bırakmak istemiyorum kanka günümde.Şöyle herkes gibi sabah erken kalkıp gün boyu işlerimle ilgilenmek eğlenmek akşamda yorulup uyumak istiyorum.Bunun içinde neler gerekiyorsa onları denemeye bakacağım
Kanka forumun en çok kazanan üyesi bunu demesin bariiFaydalanmak isteyen olur belki.
beni kumara bulaştıran arkadaşlarım oldu zaten kanka sigarayadaSosyal ortam. Kim ne derse desin bu.
Asosyallikten çıkıp arkadaş grubunu genisletmek hobi edinmek.
Sen yine iyisin ben en son ne zaman evden çıktığımı hatırlamıyorum. Kuyruğu sıkışmış Van kedisi gibi hergün yataktayımKanka 21 gün falan hikaye.Tamamen iradeyle alakalı bir şey.Günlük yaşantımıza hobiler ekleyerek bırakabiliriz ancak.Millet hayatını dolu dolu yaşıyor.Kumar oynayarak biz kendimizi mahvediyoruz.Kim bu kumar işinde mutlu?Kazansan tatmin etmiyor dur biraz daha kazanayım şansım açık diyor kaybediyorsun,kaybetsen anasını satayım şansım yok deyip kaybediyorsun.Tamamen bu sistemde bir döngü içindeyiz.Millet sinemalara,tiyatrolara gidiyor.Arkadaşlarıyla sosyal aktivitelere sürekli katılıyor geziyor eğleniyor bizim yaptığımız tek bir şey yok.Şahsen benim spora gitmek dışında hiçbir hobim yok.En son sinemaya ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.Bu yüzden harbiden sağlam hobiler edinmek gerek