Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Borcunuz Ne Kadar Dertleşelim

ragnar5656

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
121
43
Borcum Yok borç yapıp oynayacak imkanım varken hiç bir zaman borç la kumar oynamadım iki kerre birikimimi batırdım 500 bine yakın son dakika 3 5 siteden çekim yaparak yerine koydum bundan sonra yüklü yatırım sağlamıyorum buralarda boş zamanlarimda kod kovaliuorum kumar hirsim azalıyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
922
434
63
Bu çok kötü olmuş
Evet 400 bine yakın bir borç aile sadece yapıkrediyi biliyor böyle boğazdan aşağı balçık içindeyim 1 haftaya tamamen içine çekilirim hakkımızda hayırlısı bizim gibileri Allah ıslah etsin tek kendimize dert değiliz aileye de derdiz

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
3,005
113
Borcum Yok borç yapıp oynayacak imkanım varken hiç bir zaman borç la kumar oynamadım iki kerre birikimimi batırdım 500 bine yakın son dakika 3 5 siteden çekim yaparak yerine koydum bundan sonra yüklü yatırım sağlamıyorum buralarda boş zamanlarimda kod kovaliuorum kumar hirsim azalıyor
Süper fikir

gandalf1131

Promo avukatı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
697
93
Geçen yıl haziran ayında yaşadığım bazı durumlardan ötürü yüksek yatırmamaya ve param yoksa bankalardan veya kartlardan para çekmemeye yemin ettim geçen yıl haziran ayında 2.3m borcum vardı şuanda güncel olarak 230k'ya yakın bir meblağ kaldı. Altyapılar ve işleyişler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğum için Min çekim şartı olmayan promoları denemek şartıyla yatırırım onun harici hiçbir siteye 5 kuruş atmam. En önceliğim ise hırs yapmamak çevrim tamamlanmış ise ana paranın azı bile kalsa çekim yapmamdır. Bu sayede zarar etmiyorum param olmasa promoda yapmıyorum bankalara yüklenmiyorum.

gandalf1131

Promo avukatı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
697
93
Şuan mesajları okuyan çokça borç altında olan abim kardeşim vardır buna eminim, hiçbir borç ödenemez seviyesinde değildir lütfen aklınızdan intihar gibi şeyleri çıkarın. Hayatta tutunabilecek dallar arayın kendinize ve biryerlerden başlayın. Bir üst kısımda genel olan borcumu yazdım bu borcu yaptığım dönemde bir ev veya lüx bir araba rahatlıkla alırdım buda bizim aptallığımız olsun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,791
808
113
17 bin vergi 22 bin sgk borcum var icram yok 2 bin hepsiburadaya borcum var 14 te hadiye devlet hariç diğer taksitleri düzenli ödüyorum allaha şükür kumar borcum yok

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,791
808
113
Şuan mesajları okuyan çokça borç altında olan abim kardeşim vardır buna eminim, hiçbir borç ödenemez seviyesinde değildir lütfen aklınızdan intihar gibi şeyleri çıkarın. Hayatta tutunabilecek dallar arayın kendinize ve biryerlerden başlayın. Bir üst kısımda genel olan borcumu yazdım bu borcu yaptığım dönemde bir ev veya lüx bir araba rahatlıkla alırdım buda bizim aptallığımız olsun
Ben 2019 da yemeksepetinde çalışıyordum bir abi vardı 30 yaşlarında . Babası iş adamıymış feci zengin 2008 de batmış babası intihar etmiş sırf onlara 2008 de 2 milyon küsür borç kalmış o zamanlar 19 yaşında bir anda üstten 0 a düşmüş ödeyerek 1.5 m dolara yakın parayı bitirmişler . 100 bin küsür borç kalmıştı sadece 2019 da fotoları vardı inanmamıştım bmwler havuzlu tatillerden kozyatağında millet için sipariş hazırlamaya

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Spordamı yaptın o parayı nekadar yatırım yapmıştın
yok ne sporu 5k deposit yaptım gates jojoda 16 17 k yı gördü sonra 12k ya düştü sikerim dedim farmlıcam yüksek betten 140 a cektim 3.cü turda 1000 tumble a 250x attı

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,791
808
113
her şey kendi iphne 14 promu satmakla başlamıştı... babama 80k ödetmek durumunda kalmıştım bu yaz. kısaca son 2 ayda babama borcumu ödedim anneme iphone 13 aldım onun eskisini de ben aldım. böylece aile içi kumar huzursuzluğu bi nebze olsun kapandı. gelelim borca borç kartları ödeyemedim asgarisini bile Allahtan llimitleri düşürmüşüm. 5k güncel borç benden
Harikasın önemli olan harbiden aile aram çok iyi sayılır ailem ile ne olursa olsun evde huzur olmayınca hiçbirşey olmuyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
922
434
63
Gerçekten bunu düşünüyorum intiharı kafamdan çıkarmak istiyorum ama diyorum ki ya çalışarak bu borç nasıl bitecek hepsi peşpeşe geliyor hevesim kırılıyor ve yine kumara sarıyorum hop ödeyeceğim para da gidiyor şuan işe girsem max 25k para alırım 25kyla 400 bin borcu nasıl başa çıkarım bilmiyorum ve her yerden icralık olucam yaptığım meslekler gereği icralık adamları sevmiyorlar almıyorlar işe güvenlik ve şoförlük

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
199
43
borcum yok almam gereken şeyler var işsizim onun için para biriktiriyorum ama birikmiyor işte :D

xelans

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
53
28
Borcu olmayan ya çalışmıyotdur yada dersini almıştır benim gibi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,051
113
Böyle konular dertlesme değil sadece insanın moralini bozar uzun vade Kumar oynayan herkes borclanır ya da borclanacaktır herkes kapıyor ara ara borçlarını o marifet değil

benoktaydmo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
329
349
63
Para önemli değilde gençliğim gidiyor bi tek ona yanıyorum borç bi şekilde ödeniyor

benoktaydmo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
329
349
63
Ama en kötüsü de yakınlarımı üzdüğümü anladığım zaman kahroluyorum umarım bu bataklıktan bir gün çıkarız

Eray21

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
5
3
Bu konuları bilerek ve isteyerek açıyorlar ki, iyi dinleyin!! Sırf bu psikolojiyi aşılamak." bak benim bu kadar borcum yok aslında ben bu insanlardan daha iyi durumdayım demeniz ve elinizde avucunuzda ne imkan varsa birer birer eritmeniz için açılıyor ya sizene kardeşim kimin ne kadar borcu var kim bataklığın içinde veya kim kurtulmuş yani sizene bu dertleşmek değil insanların yaralarını tazelemek içinden çıkamadığı sorunları tekrardan hatırlatmak yapmayın şunu be çoğunuz çocuk değilsiniz foruma girme amacın neyse onunla meşgul ol kardeşim sanane yani kime ne olmuş kim ne yaşamış sanane zaten psikolojikmen bitiğiz maddi olarak perişan olmuşuz birde sizin bu kendinize faydası olmayan nasihatlerinizi mi dinleyecek..

gandalf1131

Promo avukatı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
697
93
Gerçekten bunu düşünüyorum intiharı kafamdan çıkarmak istiyorum ama diyorum ki ya çalışarak bu borç nasıl bitecek hepsi peşpeşe geliyor hevesim kırılıyor ve yine kumara sarıyorum hop ödeyeceğim para da gidiyor şuan işe girsem max 25k para alırım 25kyla 400 bin borcu nasıl başa çıkarım bilmiyorum ve her yerden icralık olucam yaptığım meslekler gereği icralık adamları sevmiyorlar almıyorlar işe güvenlik ve şoförlük
İşin en zor kısmı da bu düşünceyi aşmak zaten dost, aldığın maaşla gözünün önüne getirdiğin borcu hesaplamak ama şunu bil ki bugün başlamasan ileride aldığın para 30 bin olur ödeyeceğin borç 1 m 2 m olur bir yerden başlamak gerek

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Kumar için borç yapanlar bence tedavi olsun 😆