Daha kötü benceDostlar sizce bu anlık ve şiddetli gelen kumar krizleri bir alkol bir madde bağımlılığı kadar kötü mu
Evet çok fena bir hisDaha kötü bence
Niye ne zararı var?kapat konuyu
aynn birisine kotuluk yapmak istiorsan onu kumara alistir kendi belasini bulur zaten . kumar surundurur. maddeden de kotuDostlar sizce bu anlık ve şiddetli gelen kumar krizleri bir alkol bir madde bağımlılığı kadar kötü mu
fazlasıyla alkolde var sigarada var kumarda varDostlar sizce bu anlık ve şiddetli gelen kumar krizleri bir alkol bir madde bağımlılığı kadar kötü mu
Sakın oynama bonus çok olur onlarla oynaya çok kötü bir his. keşke kontrol edebilsek kendimizi çok zor bir durum. yarın maaşı kumarda kaybetmekten korkuyorum 🫤
bence korkma dost kaybetya çok kötü bir his. keşke kontrol edebilsek kendimizi çok zor bir durum. yarın maaşı kumarda kaybetmekten korkuyorum 🫤
HahahahahTürk kızları nasıl azmış kudurmuşsa kumar hissi de aynen öyle dayanamıyorsun
Dost sen bide vip tadında oynuyor sun sana mutluluk da vermez 200 500 bonuslarHakikatten kötü
Maaş için ay başını kıvrana kıvrana çekip ayın 2’sinde 5 kuruşsuz çok kaldım. Neyseki kira ödemiyorum elime bakan eşim çocuğum yok. Herkese hidayet diliyorum.
senin gene iyi be dost ben o kadar insanın parasını aldım habersizHakikatten kötü
Maaş için ay başını kıvrana kıvrana çekip ayın 2’sinde 5 kuruşsuz çok kaldım. Neyseki kira ödemiyorum elime bakan eşim çocuğum yok. Herkese hidayet diliyorum.
Aradıkmı açan yok para isticek gene diyesenin gene iyi be dost ben o kadar insanın parasını aldım habersiz
sonralardan hepsini ödedikde neye fayda oldu
adamlar gram güvenmiyor bana güven gittimi gelmiyor
telefonu uyurken yastık arkası yapıyorlar
Dost güven geri gelmezsenin gene iyi be dost ben o kadar insanın parasını aldım habersiz
sonralardan hepsini ödedikde neye fayda oldu
adamlar gram güvenmiyor bana güven gittimi gelmiyor
telefonu uyurken yastık arkası yapıyorlar
Al bendende o kadar 1 haftadır 1 i tatil 31 inde yatarmı diye düşünüyorum şu illet için allahtan tekizHakikatten kötü