Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Hakkında Sohbet

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
406
96
28
kaptırdığımı hemen almam lazım dersin,girersin atıyorum 1k kaybettin 1 atarsın 2 olur aslında amacına ulaşmışsındır,ama baktın yaver gitti ulan bi devam edeyim dersin 5 dkda sıfırdasın.Sonra o 2 yi kurtarmak için bi 2 daha sonra o da kayıp..Bu döngüyle gidilir ve banka hesabı 0 görene kadar devam edilir.Al sana bağımlılığın reçetesi

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,586
2,514
113
kaptırdığımı hemen almam lazım dersin,girersin atıyorum 1k kaybettin 1 atarsın 2 olur aslında amacına ulaşmışsındır,ama baktın yaver gitti ulan bi devam edeyim dersin 5 dkda sıfırdasın.Sonra o 2 yi kurtarmak için bi 2 daha sonra o da kayıp..Bu döngüyle gidilir ve banka hesabı 0 görene kadar devam edilir.Al sana bağımlılığın reçetesi
Kumara ciddi anlamda bulaşıpta banka hesabı sıfırı görmeyen yoktur , yeni umutlarla sitelere yükleme yaparsın , gene kaybedersin , dediğin gibi döngü oluyor ve en kötüsü borç parayla kumar oynamak olsa gerek , senin olan parayı kaybedersen hadi neyse , borç diye aldığın başkasının parasını kaybedersen başının ağrıması garanti , banka kredisi de öyle

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
256
63
Türk kızları nasıl azmış kudurmuşsa kumar hissi de aynen öyle dayanamıyorsun
Dostum şu türk kızları ibaresini düzeltirsen iyi olur. Hatta direkt silsen daha iyidir, erkeği erkek yapan şeylerden uzak bir cümle yakışmıyor.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
256
63
Bırakmak istiyorsanız hayatınıza yeni şeyler getirin, hobi olsun, spor olsun, seyahat olsun kendinizi uzunca sıkılmadan meşgul edecek bir şeyler yapın. İlk zamanlar zor gelir ama sonrasında aklınıza bile gelmemeye başlar. Şahsen ben maddi sıkıntı yaşamıyor olsam hiç elimi bile sürmem iyice uzaklaştırdım kendimi. Maddi ne alaka diyeceksiniz eksiye düşmüyor çok uzun zamandır. Mantıklı hareket edip, abartmadan oynayıp çekim yapabiliyorum.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
256
63
Bir grup var ciddi anlamda hayatları tamamen bu sanal dünyadan ibaret. Bir arkadaşım var çok yakın arkadaşım hatta, mekandayken bile elinde maçkolik maçlara bakıyor, oynamasa bile bakıyor. Sanarsın maçkolik ceo su uygulamayı takip ediyor. Geçen intiharın eşiğine geldi neyse ki toparladık kendisin, oyuncu bir arkadaşım var isim vermeyeceğim atv de vs kanallar da diziler de oynar genel de başrol oyuncusudur. Kaşesi geçen sene 100k ydı haftalık bölüm başı ve her hafta kazancını kaybedip. Şimdiye kadar kazandığı parayı da kaybedip üzerine 3m borç yapmıştı. Dizideki rolünden oldu, yeni rol alamıyor şuan tamamen kafa olarak bitmiş durumda. Gayet fit bir çocukken şimdi göt göbek bir oldu. İşin özü kumar hırsınız yüzünden olur genel de kötü durumlar kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
840
93
Dostlar sizce bu anlık ve şiddetli gelen kumar krizleri bir alkol bir madde bağımlılığı kadar kötü mu
5 Ay Yatılı tedavi gördüm, merak edilen birşey varsa sorun elimden geldiğince anlatayım

White

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
205
72
28
Memlekette bu illetiçin doğru düzgün tedavi de yok diğer psikolojik rahatsızlıklar kadar ciddiye alınmıyor. Bu konuda toplumda bilinç de yok. Zaten oynayan inkar eder kendini ve çevresini de kandırır. İşler iyice çıkmaza girince hem kendine hem yakınlarına ciddi zararlar verir. Sıfırı tuketince tutunacak bir dal arar bulamaz. Cebindeki son kuruşa kadar oynayan adam profesyonel yardıma nasıl ulaşsın. Umuyorum bir gün gerçekten kurtulup boşa geçen yıllara emeklerle buillet yüzünden kaçan fırsatlara bir sünger çekip kalan hayatımızı normal bir şekilde yaşayabiliriz.

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
406
96
28
Kumara ciddi anlamda bulaşıpta banka hesabı sıfırı görmeyen yoktur , yeni umutlarla sitelere yükleme yaparsın , gene kaybedersin , dediğin gibi döngü oluyor ve en kötüsü borç parayla kumar oynamak olsa gerek , senin olan parayı kaybedersen hadi neyse , borç diye aldığın başkasının parasını kaybedersen başının ağrıması garanti , banka kredisi de öyle
Kesinlikle,kaybedeceksen kendinin olanı veya yine kumardan kazandığını kaybetmek gerek.asla başkasından aldığınla veya borçla oynamamak gerekir,etrafında tek bir eş dost bile bırakmaz bu nalet,güvensizin tekinsizin biri olursun herkesin gözünde.gidip ne idüğü belirsiz adamlardan borç alırsan zaten olacak senaryo baştan belli