dost hesapları çalan lavuklar ile bu elemanın yaptığı şeyi nasıl aynı kefeye koyuyon onu anlamadım hesap çalan şerefsizliğini bilinçli bir şekilde önceden ben bunu yapacağım diyerek planlı bir iş yapıyor. Bu arkadaşın bilinçli şekilde mi arabayı alıp oraya koyduğunu felan düşünüyorsun adam ruh hastası kıvamına gelmiş ki bunları yapıyor buna sebep olan şey nedir? kumar bağımlılığı. Bilinçsiz oynama. Bunların temeli ne en dibe inersen yalnızlık ve içsel dünyandaki sevgi eksikliği. Biz olayı meşrulaştırmaya asla çalışmıyoz 50 kere söyledik zaten adam kahpelik yapmış yanlış bu. Ama kumarın neler yaptırabileceğini kendimizde gördüğümüz için ve çevremizde gördüğümüz için bunlara şaşırmıyoz mesela yukarda şey demişin bizim orada bir sürü var bunlardan acımıyom diye haklısın acımıyor olabilirsin bende acımıyom zaten ne hali varsa görsün ama adamı hor görmüyorum
hesapları çalan lavuklarda ruh hastası kıvamına gelmişse, kumar bağımlılığından çıkış yolu bulamamışlarsa ve tır şöförü olmadıkları içinde bunu yapmak zorunda kalmışlarsa mağzur mu göreceksin? Ben sosyolog değilim, nedenlerine bakmam neticeye bakarım. Netice 2 1se üst olmuştur, 2 0 ken penaltı kaçtı da alt oldu da falan filan anlamam abi ben sonuca bakarım
[/QUOTE]
sonuca bakarsan maçtan önce şike yapıldığını anlayamazsın dost. derine inmek gerek bazen ama neyse sen daha iyi bilirsin karışmıyom