- 3,348
- 3,204
- 113
yaşımı ne yapacaksın sen? hayat tecrübesi dediğin şey öğrenilerek elde edilir. Bana ve sana çok abes kaçabilir evet bizim gibi insanların yapmayacağı şeyler bunlar namus kavramı senin kadar benim içinde önemli fakat çevremdeki insanların bir kısmının yaptığı şeyler, hayatın gerçekleri bunlar. Bit pazarında kumar borcu için bacısını satan adam gördüm ben o yüzden aç o gözlerini de hayatın gerçeklerini yüzüne vurayım senin. Cümlemi yargılamadan önce böyle bir şey olabilir mi? diye kendini sorgulasaydın keşke. Sanki cin ali gibi özel güçlerim var demişim gibi öyle bir kelime yapmışsın ki gören de hayatta olmayan bir işten bahsetmişim gibi söylemişsin. Bu hayat nankör bu hayat kahpe bu hayat kancığın ta kendisi. O yüzden kumar hakkında bana ders vermeden önce hayatın gerçeklerini acı şekilde tecrübe etmeden önce son dipnot kısmını oku yazdığım metinde okey dostum. Yaşımın 50 ya da 30 olması hiç birşeyi değiştirmiyor.Kardes senin yasin kac bilmem ama sen hangi akla hizmet bundan sonraki seviye karisini satmak cocugunu satmak yazmissin?kari satmak covuk satmak ne demek yahu yani pezevenklikten bahsetmissin senin aklin basiyormu boyle biseye.kardes namus kavrami baska kumar kavrami baska belki hirsizlik bile yapar diycemki yapmis ama yani o cumleyi nasil kurarsin vallahi aklim almadi.allah akil fikir versin ne diyim yani bisey bulamadim.