- 71,432
- 43,937
- 113
😣@wnrtndgr var sanırım tek başına takılıyor garibim.
😣@wnrtndgr var sanırım tek başına takılıyor garibim.
bu konudakılerın yuzde 90ının bu konuya yorum yapmaya hakkı yokta yapılyo ıste dostStepneden önce 40 50 binliraya dolan depo var dost. 50 litre akitsan kasa olur. Valla kotu bir durum iyice tassaga aldikta bizim tassaklar da buzusecek herhalde
Bro o senin onceki msjin yazdigin gibi olurdu o is.bunu cekse yer icer 2. Defa yine yapardi 3. Defa yine yapardi taki patlayana kadar.ama bu kacinilmaz sonmus ve baslangicta gelmisO değil de, 15 kyi katlasaydi bi 45 k olsaydi eger, şimdi tassaklarini yelleye yelleye geziyordu
Z kuşağı fena dede felan dinlemiyor 8 TL 5000 x aldı bugün bı çocuk siz oynamayi bilmiosunuz diyor bide ortamdaDede butun kusaklari havada s.. dost😁🥲
Tabiki de biri bini yok derler cok cok kotu bir durum ne diyecegimi bilemedimBro o senin onceki msjin yazdigin gibi olurdu o is.bunu cekse yer icer 2. Defa yine yapardi 3. Defa yine yapardi taki patlayana kadar.ama bu kacinilmaz sonmus ve baslangicta gelmis
2 sene sonra ebenin makatinda sufle yersin demedin mi😁Z kuşağı fena dede felan dinlemiyor 8 TL 5000 x aldı bugün bı çocuk siz oynamayi bilmiosunuz diyor bide ortamda
Yuzde olarak yanlışın var dost. Yuzde 100. Olmasi gerekbu konudakılerın yuzde 90ının bu konuya yorum yapmaya hakkı yokta yapılyo ıste dost
sugar daddy meraklısı z kusagı lgbt oldu cogu ıgrenc bı nesıl gelıyo dost bızım zamanımızda sıyah kusak vardı sımdı rengarenk2 sene sonra ebenin makatinda sufle yersin demedin mi😁
Umudumuz sensin dost
aynen öyle anlatmak istediğim tam da bu yani gerek yok baltayla kafa kesmeye çünkü %99 kumarbazların alayı hırsızlık yapmasa bile kendi kendine ve çevresindeki dostlarına ailesinin güvenine ihanet eden insanlar buna bende dahil. O yüzden konu sahibi lavuk hatanın kralını yapmıştır. Hırsı onun karakterinden aldığı gibi günaha süreklemiştir. Kumar körlüğü diyerek geciştirmek olmaz çünkü artık hırsın devreye girdiği yerde kaybedilen para olur itibar olur güven olur. Arkadaşımız bildiğin emanete hiyanet etmiş. O yüzden müstehak demeye gerek yok diyorum ben herkes hakettiğini yaşar ve yaşayacaktır. Kesin ve emin konuşmayalım hayat o kadar garip ki herkes herşeyi yapabilecek potansiyele sahip farkında olmadan da olsa bu böyle.Aynen ole bi roll acacakti cekilis yapacakti, sovup sayanlar teşekkür edecekti dua edecekti. O yuzden bu gemiden kimse sag kurtulmayacak dost. Ne olursa olsun uzucu bir durum
Abi geliyor bak iyi izleeeeeUmudumuz sensin dost
Patlat bakalım 1e 45 oran bu geceye
Yok abi Allah korusun ben almıyım😆😆😆😆😆 ben 50-100den devam edeyim 😆😆😆@wnrtndgr yigidim forumun junior kumarbazi senmissin. Buradaki yasanilanlari kafana iyi kazi ileride hepsini tek tek yasayacaksin.
yok herkes bır degıl ınsan tutunacak dal kalmayınca ayagı kayabılır kımısı zevk ıcın yapıyo kımı calıyo bu ınsanları skcen hepsı serefsız dıyo kımı calıyo ben naptım nerden bu boka gırdım dıyo herkes farklı sartlarda farklı yaratılıslarda Allah herkese akıl fikir versin dusunmeden ıs yaptırmasınYuzde olarak yanlışın var dost. Yuzde 100. Olmasi gerek
bende aynısını söylüyorum dostum aklın yolu birdir, adamın mağdur edebiyatını hoş görenlere anlam vermek mümkün değil. Kumar için patronun parasını çalıp aracını bir yere bırakan adam kumar bağımlısı olduğu için mağzur görülüyorsa bu bende soru işareti oluşturur, bunu meşrulaştıranlar içinde kafamda soru işareti oluşur ki aynı şeyi bunu meşrulaştıran kişide pek tabi yapabilir demek kiArkadaş hırsızlığı nasıl meşrulaştırabiliyorsunuz? Adam aleni olarak başkasının parasını çalmış. Hırsızlığın aması, fakatı mı olur. Zerre üzüldüysem adam değilim. Bu ülkede herkesin her şey için bir bahanesi var. O zaman bedenini satanları, torbacıları ve mafyayı da hoş görelim. Yok arkadaş su testisi su yolunda..
Süleyman Çakır, istanbulun sefiridir biat edin!yok herkes bır degıl ınsan tutunacak dal kalmayınca ayagı kayabılır kımısı zevk ıcın yapıyo kımı calıyo bu ınsanları skcen hepsı serefsız dıyo kımı calıyo ben naptım nerden bu boka gırdım dıyo herkes farklı sartlarda farklı yaratılıslarda Allah herkese akıl fikir versin dusunmeden ıs yaptırmasın
Haklısın dost. Bu konu bence ivedi olarak kapatılmalı. ihtiyacı olan herkes başkasından çalsa, bunu nasıl mazur görebiliriz.bende aynısını söylüyorum dostum aklın yolu birdir, adamın mağdur edebiyatını hoş görenlere anlam vermek mümkün değil. Kumar için patronun parasını çalıp aracını bir yere bırakan adam kumar bağımlısı olduğu için mağzur görülüyorsa bu bende soru işareti oluşturur, bunu meşrulaştıranlar içinde kafamda soru işareti oluşur ki aynı şeyi bunu meşrulaştıran kişide pek tabi yapabilir demek ki