- 298
- 97
- 28
Dostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Ama bırakmazsam kafama sıkıcam dost yok mu çözüm önerinDostum benim bir arkadaşım dinamobette 1 milyon bakiye yaptı kusurati da var. Yine birakamadi psikiyatriye dünya kadar para verdi ilaç da kullandı ve şimdi bonus kovalıyor. Ondan sonra öğrendim ki bırakılamaz yani binde birdir bırakan
Ben kafama koyduğum herşeyi yapıyorum ya sigarayı birakcam dedim bıraktım 6 aydır aramıyorum mesela bı sonraki ay maaş yatınca hiç kumara yatirmicam.sadcee bonus gelan olunca yapicamDostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Sen bağımlı değilsin öyleyseBen kafama koyduğum herşeyi yapıyorum ya sigarayı birakcam dedim bıraktım 6 aydır aramıyorum mesela bı sonraki ay maaş yatınca hiç kumara yatirmicam.sadcee bonus gelan olunca yapicam
Herkesin iradesi aynı değil ben de 3 senedir sigara içmiyorum etrafımdakiler her gün soruyor nasıl bıraktığımıSen bağımlı değilsin öyleyse
Çözümü Yanlış platformda arıyorsun dostDostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Kendine limit koyman lazım kazancına da kaybettiğine de duracağım yeri bilmelisin kaptiryacaksin kendini gerçi sen bendende de kumarbazsin gördüğüm jadariyla haliyle bı dediklerim faydasiz bırakmak zor evet ama en azından inşallah kendini kontrol etmeyi bilirsinDostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Aynı ben lanet olsun kazanmak istemiyorum yeterki benden hic gitmesin benim param bana yeter ama olmuyor butun kazancim cöpe gidiyorDostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Bende senin gibiyim elime para geçince direk siteye atıyordum şuan hiç param yok yolda giderken arabanın tekeri fırladı masraf çıkardı yaptiramiyorum olduğu yerde bırakmak zorunda kaldımSen bağımlı değilsin öyleyse
TEK ÇARE => İyi bir psikoloğa git kardeşim.Dostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
500 600 bine yelkenli değil kayık alırsın en az 2 3 milyon kamaralı yelkenliler hey gidi hey ama güzel hayalmiş beğendim 😅😅😅Var kardeşim.. sen iste yeterki,
Kendine 500, 600 bin liralık bir yelkenli al yanına da bu kankini yada hatununu doldur nevaleyi içine, açıl okyanusa doğru..
Tabi bunlar içinde bir milyonu vurursan betten..
Niye olmasın. Allah yardımcın olsun cümlemizin