Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Nası Bırakılır?

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
298
97
28
Dostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,588
4,857
113
Dostum benim bir arkadaşım dinamobette 1 milyon bakiye yaptı kusurati da var. Yine birakamadi psikiyatriye dünya kadar para verdi ilaç da kullandı ve şimdi bonus kovalıyor. Ondan sonra öğrendim ki bırakılamaz yani binde birdir bırakan

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
298
97
28
Dostum benim bir arkadaşım dinamobette 1 milyon bakiye yaptı kusurati da var. Yine birakamadi psikiyatriye dünya kadar para verdi ilaç da kullandı ve şimdi bonus kovalıyor. Ondan sonra öğrendim ki bırakılamaz yani binde birdir bırakan
Ama bırakmazsam kafama sıkıcam dost yok mu çözüm önerin

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,886
6,836
113
Dostlar kendimi çok kaptırıyorum elime para geçtiğinde yatırıyorum ve nedense sürekli parayı çok katlıyorum ama duramıyorum jackpot kazanıyorum gene duramıyorum ben bu kumarı nasıl bırakabilirim en sonunda kafama sıkacağım bu gidişle
Ben kafama koyduğum herşeyi yapıyorum ya sigarayı birakcam dedim bıraktım 6 aydır aramıyorum mesela bı sonraki ay maaş yatınca hiç kumara yatirmicam.sadcee bonus gelan olunca yapicam

JoseMourinho

The Special One
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,872
26,589
113
Çözümü Yanlış platformda arıyorsun dost
Burdakilerin hepsi bağımlı 😑

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,370
655
113
Bence en iyi yolu banka hesabın da para olunca direk çek evliysen eşine değilsen annene teslim et günlük ihtiyacın kadar al başka bişeylerle ilgilen 10 gün içinde alışıyorsun zaten

Rizespor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
143
46
28
Kendine limit koyman lazım kazancına da kaybettiğine de duracağım yeri bilmelisin kaptiryacaksin kendini gerçi sen bendende de kumarbazsin gördüğüm jadariyla haliyle bı dediklerim faydasiz bırakmak zor evet ama en azından inşallah kendini kontrol etmeyi bilirsin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,313
13,157
113
Aynı ben lanet olsun kazanmak istemiyorum yeterki benden hic gitmesin benim param bana yeter ama olmuyor butun kazancim cöpe gidiyor

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Bırakılmaz ara verilir beyninin bı köşesinde kolay para kazanacağın yer diye kalır burda 1 ay çalışarak kazandığım parayı 1 saatte kazanmıştım düşüncesi ile maaş alınca ufaktan deneyelim diye tekrar başlanır maaşı komple badana kadar gider zaten paran olmadığı için ara vermiş olursun çok denedim bırakamıyorum tam 10 k borcumu kapatayım bırakırım sıkıldım düşüncesindeydim geçen tamda 9.5 k kazandım 0 dan hala burdayım aldığımı da geri verdim.

Amykos

Basit goller yedik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
347
66
28
Var kardeşim.. sen iste yeterki,
Kendine 500, 600 bin liralık bir yelkenli al yanına da bu kankini yada hatununu doldur nevaleyi içine, açıl okyanusa doğru..
Tabi bunlar içinde bir milyonu vurursan betten..
Niye olmasın. Allah yardımcın olsun cümlemizin

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
TEK ÇARE => İyi bir psikoloğa git kardeşim.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Var kardeşim.. sen iste yeterki,
Kendine 500, 600 bin liralık bir yelkenli al yanına da bu kankini yada hatununu doldur nevaleyi içine, açıl okyanusa doğru..
Tabi bunlar içinde bir milyonu vurursan betten..
Niye olmasın. Allah yardımcın olsun cümlemizin
500 600 bine yelkenli değil kayık alırsın en az 2 3 milyon kamaralı yelkenliler hey gidi hey ama güzel hayalmiş beğendim 😅😅😅

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Bu dağ başına yerleşmek lazım hiç bir elektronik cihaz olmayacak. Eş dost her kimse aylık erzagini yollayacak. İlk insan gibi yasiycaksin dağ başında. 1 sene hayatta kalırsan oynamazsin. Büyük ihtimal delirecegin için bunada imkan yok.

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
keyif alıyorsan bırakamazsın ki keyif almayan yoktur

agce

Tanınmış üye
Aktif Üye