Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Oynamada İstek Artışı

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
Bide 5 6 ay içinde 130 k para bulmam lazım 5000 kasa günlük 500 katlasam çıksam 6 ayda düz hesap 80 k yapar mental sağlık spacex bu ara

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
Yapma dostum, bir gün çok yanacagiz bu günlere.
Haklısın dostum en son 200 k verdim geçen sene bu zamanlarda zararım yoktu ama iyi paraydı bu aralar aklıma gelip duruyor extra ona çıldırıyorum belki anlatınca beni anlayacağını düşünecegim bi insan olsa ben hayatımda sıkıntılarımı hep yalnız başına çözdüm sorsalar baksalar hep iyiyim ben taş oldum aq

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,416
1,054
113
Aviator varoş oyunu kendini Bi gözden geçir ben niye durup dururken aviator oynamak istiyorum neden başka bir kumar değil de aviator diye

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
922
113
Aviator varoş oyunu kendini Bi gözden geçir ben niye durup dururken aviator oynamak istiyorum neden başka bir kumar değil de aviator diye
Adam uçmak istiyor Dost pilot olmak istiyor çadır dikmek yeterli gelmiyor muş :)

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,180
709
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Başka uğraş bul

elsblg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
181
43
Daha istek mistek kalmadı şu borçlar bi bitsin küfür ede ede şutlicam kumarı

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,053
3,437
113
Millette istek kalmadı bu arkadasa istek gelmis ya sabir ,😁

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
Millette istek kalmadı bu arkadasa istek gelmis ya sabir ,😁
Uzun zamandır sağlam kumar oynamadım 6 ay içinde max verdiğim 2 3 k dır arada kar ettiklerim de çektim ama miktarlar tatmin etmiyor bi problem var

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
100 e 6700 chelsea 1-0 iy ms 1-2 bide 90+5 gol yedi ajajahshahaha

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,652
865
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Ergen yaşlarda is yok para yok okulu bitirmisin bimde a101 de çalışıyorsun bir gece arama motoruna nasıl para kazanabilirim yazdığın an karşına youtube instagramdan slottan parayi vurdum kesin 100de100 şikeli maçlar maç sonu ödemeli garanti maçlar uygulamaya para yatır günlük %15 kesin şirket ödemesi tıkladıktan sonra ufak ufak para kazanmaya çalışıp 1 2 para kazanınca dünyayı satın alacaz moduna girdikten sonra parayı vursanda kumarin alışkanlık yaptığı dönemden biz değil bizi bu duruma düşürenler utansın kafanı yorma kardeşim bugün değilse elbet bir gun😅

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
Akıl işte 1.15 yazarsan böyle olur git yatır atmye 5knı bas batarsanda foruma girme kazanırsan dagıtım yaomaya gelebilirsin
Kral oran artsın diye yatalım diye koymuyoruz hemen Linç amk türk aklı ahshshaha

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,776
13,804
113
Dostum dunyadan haberin yok senin , payfix kumarın onune gecmek icin sandık hesabi kurdu , 1893855395 bu hesaba yatiriyosun 1 hafta sonra payfixe mail atiyosun sonra yatirdigin tutari yuzde 27 katki payi ile sana geri atiyorlar

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,245
113
Ergen yaşlarda is yok para yok okulu bitirmisin bimde a101 de çalışıyorsun bir gece arama motoruna nasıl para kazanabilirim yazdığın an karşına youtube instagramdan slottan parayi vurdum kesin 100de100 şikeli maçlar maç sonu ödemeli garanti maçlar uygulamaya para yatır günlük %15 kesin şirket ödemesi tıkladıktan sonra ufak ufak para kazanmaya çalışıp 1 2 para kazanınca dünyayı satın alacaz moduna girdikten sonra parayı vursanda kumarin alışkanlık yaptığı dönemden biz değil bizi bu duruma düşürenler utansın kafanı yorma kardeşim bugün değilse elbet bir gun😅
Jajajasjshs elbet bi gün diye diye 30 a dayandık

Tugay0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
93
28
Oynıcaksan oyna kanka, oynamıcaksan mevzu başka ama kesinlıkle oynama derim.
Ha aklına vurmuştur bir kere burada ne kadar laf dinlersen dinle bugün atmazsın yarın yine o para oraya gider kesin.
O yüzden derdinin dermanı kesinlikle burası değil. :D