- 8,140
- 4,447
- 113
Yapma dostum, bir gün çok yanacagiz bu günlere.Dost şuan bende krizdeyim galiba uyandığımdan beri uçak uçuyor aklımda 5000 atıp kaçta dursam diye kafada kuruyorum aptal aptal
Yapma dostum, bir gün çok yanacagiz bu günlere.Dost şuan bende krizdeyim galiba uyandığımdan beri uçak uçuyor aklımda 5000 atıp kaçta dursam diye kafada kuruyorum aptal aptal
Haklısın dostum en son 200 k verdim geçen sene bu zamanlarda zararım yoktu ama iyi paraydı bu aralar aklıma gelip duruyor extra ona çıldırıyorum belki anlatınca beni anlayacağını düşünecegim bi insan olsa ben hayatımda sıkıntılarımı hep yalnız başına çözdüm sorsalar baksalar hep iyiyim ben taş oldum aqYapma dostum, bir gün çok yanacagiz bu günlere.
Ahahshahahaha dostum sen zenginsin heralddAviator varoş oyunu kendini Bi gözden geçir ben niye durup dururken aviator oynamak istiyorum neden başka bir kumar değil de aviator diye
Adam uçmak istiyor Dost pilot olmak istiyor çadır dikmek yeterli gelmiyor muşAviator varoş oyunu kendini Bi gözden geçir ben niye durup dururken aviator oynamak istiyorum neden başka bir kumar değil de aviator diye
Başka uğraş bulSelam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Hahshxhsha benim çadır kaltaklara dikilmiyo kral her domalani s..miyozAdam uçmak istiyor Dost pilot olmak istiyor çadır dikmek yeterli gelmiyor muş
Ah be güzel kardeşim bu illet peşini bırakmıyor en ufak problem huzursuzluk sonu burda buluyoruz kendimizi lanetDaha istek mistek kalmadı şu borçlar bi bitsin küfür ede ede şutlicam kumarı
Uzun zamandır sağlam kumar oynamadım 6 ay içinde max verdiğim 2 3 k dır arada kar ettiklerim de çektim ama miktarlar tatmin etmiyor bi problem varMillette istek kalmadı bu arkadasa istek gelmis ya sabir ,😁
Akıl işte 1.15 yazarsan böyle olur git yatır atmye 5knı bas batarsanda foruma girme kazanırsan dagıtım yaomaya gelebilirsinÖzellikle şu yattığım kupon beni çıldırttı
Ergen yaşlarda is yok para yok okulu bitirmisin bimde a101 de çalışıyorsun bir gece arama motoruna nasıl para kazanabilirim yazdığın an karşına youtube instagramdan slottan parayi vurdum kesin 100de100 şikeli maçlar maç sonu ödemeli garanti maçlar uygulamaya para yatır günlük %15 kesin şirket ödemesi tıkladıktan sonra ufak ufak para kazanmaya çalışıp 1 2 para kazanınca dünyayı satın alacaz moduna girdikten sonra parayı vursanda kumarin alışkanlık yaptığı dönemden biz değil bizi bu duruma düşürenler utansın kafanı yorma kardeşim bugün değilse elbet bir gun😅Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Kral oran artsın diye yatalım diye koymuyoruz hemen Linç amk türk aklı ahshshahaAkıl işte 1.15 yazarsan böyle olur git yatır atmye 5knı bas batarsanda foruma girme kazanırsan dagıtım yaomaya gelebilirsin
Dostum dunyadan haberin yok senin , payfix kumarın onune gecmek icin sandık hesabi kurdu , 1893855395 bu hesaba yatiriyosun 1 hafta sonra payfixe mail atiyosun sonra yatirdigin tutari yuzde 27 katki payi ile sana geri atiyorlarSelam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Jajajasjshs elbet bi gün diye diye 30 a dayandıkErgen yaşlarda is yok para yok okulu bitirmisin bimde a101 de çalışıyorsun bir gece arama motoruna nasıl para kazanabilirim yazdığın an karşına youtube instagramdan slottan parayi vurdum kesin 100de100 şikeli maçlar maç sonu ödemeli garanti maçlar uygulamaya para yatır günlük %15 kesin şirket ödemesi tıkladıktan sonra ufak ufak para kazanmaya çalışıp 1 2 para kazanınca dünyayı satın alacaz moduna girdikten sonra parayı vursanda kumarin alışkanlık yaptığı dönemden biz değil bizi bu duruma düşürenler utansın kafanı yorma kardeşim bugün değilse elbet bir gun😅