- 3,892
- 2,172
- 113
Hiç bal yokTam yazıyordum porsuk nerelerde acep diye ahan da geldin. İyi porsuk balin üzerine gelirmiş 🤣
Hiç bal yokTam yazıyordum porsuk nerelerde acep diye ahan da geldin. İyi porsuk balin üzerine gelirmiş 🤣
Daha neolsun birbucuk emekli aylığı çekmissin..kasa 18k çevrim bitti fazla yukselemedik ama kâr kâr dır nasip bu kadar mış çekim geç gelecek 3 kişiye dm atarım gün icinde
yatırım 10k bu aradaDaha neolsun birbucuk emekli aylığı çekmissin..
Teprikler
Tebrikler diyelim kâr in azı da çoğu da makbuldür zarar olmadiktan sonrakasa 18k çevrim bitti fazla yukselemedik ama kâr kâr dır nasip bu kadar mış çekim geç gelecek 3 kişiye dm atarım gün icinde
8 ıyıdıryatırım 10k bu arada
Yatırım yüksek ama,,8k kar iyidir..heleki hırs yapmaktan vazgeçmek dahada iyidir...yatırım 10k bu arada
aynen slotta hırs sıkıntı kasayı bırakıp dımdızlak cıkarsınYatırım yüksek ama,,8k kar iyidir..heleki hırs yapmaktan vazgeçmek sahada iyidir...
Keşke hergun 8 k kar yapabilsen
Uzaklara bakma şekil A burada..aynen slotta hırs sıkıntı kasayı bırakıp dımdızlak cıkarsın
Hemen hemen yarı yari ya çok güzel karyatırım 10k bu arada
Bize göre iyidir de 8000 ama kumarbaz dosta göre az olabilir hayat standardı farklılıkları. Herkes farklı bakar ve bir ucundan tutar hayatın.Yoksa bi üstteki konuda adam 80 e roll açmış 🤣8 ıyıdır
Allah rahmet eylesin de reis. Foto dabbetul arz siccin bir Hasan Karacadağ filminin afişini andiriyor.Wayyy beeee....Dünya kimseye kalmıyor..
İmamın kayığı bizede gelecek..sanki yaklaştığını hissediyorum..
Ahu Tugbada gitmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 609727
Müslüman ise Rahmet olsun..Allah rahmet eylesin de reis. Foto dabbetul arz siccin bir Hasan Karacadağ filminin afişini andiriyor.
zarar yoksa her türlü kârdasın demektir kral tebriklerkasa 18k çevrim bitti fazla yukselemedik ama kâr kâr dır nasip bu kadar mış çekim geç gelecek 3 kişiye dm atarım gün icinde
dm attım reis burası tamam eyvallah
İyi çevrimi karla bitirmişsin dost güle güle harcaman dileğiyledm attım reis burası tamam eyvallah
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐dm attım reis burası tamam eyvallah