Dostum yeti quest var pragmaticte onu oynasanakasa 18
Dostum yeti quest var pragmaticte onu oynasanakasa 18
Hedef ne bu seferkasa 18
Dostum pragmaticte yeni yeti quest oynasana bakalım ne vereceko oyun çıkmadı
Bonus hunt değil kafasına göre oynuyorListe açık mı
Egt deneyebilirsin birazkasa 18
EeBu da @KUMARBAZ1982 ın ilk mesajı galiba. Geçmişe bakıyordum denk geldim . Adama kimse cevap vermemiş 😅
"Geçmiş konulara bakıyordum " denk geldim . Eesi bu dost
Oyledir dost parasiz erkegi sadece annesi sever"Geçmiş konulara bakıyordum " denk geldim . Eesi bu dost
Seni çok iyi anlıyorum ama anne de öleli çok oldu 🙃 sende beni anlıyorsundur umarımOyledir dost parasiz erkegi sadece annesi sever
Allah rahmet eylesin dostSeni çok iyi anlıyorum ama anne de öleli çok oldu 🙃 sende beni anlıyorsundur umarım
Dost tümbetin çevrim olayı cok zor ya geçen gğn aldım 20 kya kadar çıkarmıştım 0 lanması 5 dkyı buldu 😀Şu cevrim işini bilsek iyi para kaldiriyoduk bir ara ama berbat bir sekilde bitirmistik
Oyle ama en azindan oduyor bazen gecen 72k ya kadar cikmistim hemen basinda cevrimde baya vardi daha bitene kadar sweet1000 de yapicam dedim cevrimi var ya kurus odeme yapmadi en son 15k falan nakte gecti onuda aninda satin aldik zaten o da gitti ama yani cok buyuk parada kaldirabilirdim beni kurtaracak 250k falandi yoksa rahatlikla farm ile 50k kalacak sekilde cevrim yapabilirdmDost tümbetin çevrim olayı cok zor ya geçen gğn aldım 20 kya kadar çıkarmıştım 0 lanması 5 dkyı buldu 😀