- 2,197
- 1,041
- 113
Dost bu arkadaş güzel çevrim yspiyor slotta ben olsam 50 kere sıfırladım dayanamayıp saf gibi dedeye bırakırdım kasayıZengin adam tabi ceker
Dost bu arkadaş güzel çevrim yspiyor slotta ben olsam 50 kere sıfırladım dayanamayıp saf gibi dedeye bırakırdım kasayıZengin adam tabi ceker
Aynen oyleDost bu arkadaş güzel çevrim yspiyor slotta ben olsam 50 kere sıfırladım dayanamayıp saf gibi dedeye bırakırdım kasayı
Starlight Princess 100010k ya kadar düştük
Ilk defa oldu la bu dost sende kaybedersen ne yapariz sweet1000 mi yedi10k ya kadar düştük
İyice cimrileşti bu sistem dost bokunu çıkardılar bu slotlarinIlk defa oldu la bu dost sende kaybedersen ne yapariz sweet1000 mi yedi
Bize hep boyleydide kumarbaz dost çözmüstü çevrim işini o şaşirttiİyice cimrileşti bu sistem dost bokunu çıkardılar bu slotlarin
Eskiden 1k lik satın almaya daimi olarak 400 - 500 veriyordu en kötü. Şimdi 100 bile vermediği oluyor.Bize hep boyleydide kumarbaz dost çözmüstü çevrim işini o şaşirtti
Umarım toparlarsin dost ilk defa oldu10k ya kadar düştük
Rezalet durumda slotlar hele pragmatik dalga geçer gibi rakamlar ödeyip yolluyoEskiden 1k lik satın almaya daimi olarak 400 - 500 veriyordu en kötü. Şimdi 100 bile vermediği oluyor.
Bundan 2-3 ay önce 1000 tur çevirdim 1 TL den Gates of olympus da 1 kere oyuna sokmadı. Sinirimi baglandigim Canlı destekten çıkarmıştım. Sinir uçlarımız ile oynuyorlar. Bu kadar da olmaz diyorsun artık.Rezalet durumda slotlar hele pragmatik dalga geçer gibi rakamlar ödeyip yolluyo
Valla senelerdir 1 kere max alamadım onuda geçtim slotlar öyle bir hal aldı ki komedi gibi dalga geçiyorlar resmen 100x 500x atiyo boş ekrana patlamiyor satın alıyorsun dalga geçer gibi rakamlar ödüyor artık bezdirdiBundan 2-3 ay önce 1000 tur çevirdim 1 TL den Gates of olympus da 1 kere oyuna sokmadı. Sinirimi baglandigim Canlı destekten çıkarmıştım. Sinir uçlarımız ile oynuyorlar. Bu kadar da olmaz diyorsun artık.
Dedim ya reis eskiden sistemler en iyi ihtimal olarak 1 e 10 kazanmak üzere ayarliydi. Simdilerde 1 e 100 kazanmaya endeksli. Zaman geçtikçe insanların ve doğal olarak sistemlerin gözü doymaz oldu.Valla senelerdir 1 kere max alamadım onuda geçtim slotlar öyle bir hal aldı ki komedi gibi dalga geçiyorlar resmen 100x 500x atiyo boş ekrana patlamiyor satın alıyorsun dalga geçer gibi rakamlar ödüyor artık bezdirdi
Cabbar abiiiMaasalah diyin adama nazara gelecek🙂
Vayy cabbar abi vay🤣Cabbar abiii